Προτάθηκε ο Γρηγορίου στον Αστέρα

Προτάθηκε ο Γρηγορίου στον Αστέρα

Μάιος 19, 2019 - 19:04
3 σχόλια

Στην αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος ψάχνει τον αντικαταστάτη του Γιώργου Παράσχου που θα χτίσει μια νέα ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Η αρκαδική ομάδα μελετά και εξετάζει προσεκτικά περιπτώσεις προπονητών τόσο από την Ελληνική όσο και από την αγορά του εξωτερικού με τα πρώτα ονόματα που έχουν κυκλοφορήσει να είναι του Σωκράτη Οφρυδόπουλου και του Λουίς Μιγκέλ Καριόν.

Ένα ακόμα όνομα που προτάθηκε και όπως φαίνεται βρίσκεται στην κιτρινομπλέ λίστα είναι και αυτό του Μιχάλη Γρηγορίου ο οποίος και αυτός είναι στην διαδικασία της επόμενης ποδοσφαιρικής του στέγης.

Ο 45χρονός τεχνικός είναι άριστος γνώστης του στησίματος μιας ομάδας από την αρχή ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό ανάμεσα στις δύο πλευρές πλην του ότι εξετάζεται από τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης.

Πλην του Μιχάλη Γρηγορίου από την Ελληνική αγορά στην λίστα των υποψηφίων προπονητών για τον κιτρινομπλέ πάγκο είναι ακόμα και οι Γιάννης Πετράκης και Τραϊανός Δέλλας.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.