Πρόταση της Ντεφένσαι Χουστίσια για Ισνάλδο

Πρόταση της Ντεφένσαι Χουστίσια για Ισνάλδο

Ιούνιος 23, 2018 - 12:00
0 σχόλια

H Ντεφένσα ι Χουστίσια έχει καταθέσει μια πολύ καλή οικονομικά πρόταση στον Αστέρα Τρίπολης για τον Εουχένιο Ισνάλδο, ο οποίος είναι έτοιμος να επιστρέψει και πάλι για να αγωνιστεί στην πατρίδα του.

Ο Αργεντινινός εξτρέμ είναι η αλήθεια πως ήρθε με περγαμηνές και φιλοδοξίες το περασμένο καλοκαίρι στην Τρίπολη ωστόσο ποτέ δεν μπόρεσε να δικαιώσει τους ανθρώπους της ομάδας για την επιλογή τους στο πρόσωπο του ολοκληρώνοντας την σεζόν με 18 συμμετοχές.

Όπως μάλιστα αναφέρουν τα δημοσιεύματα η πρόταση που έχουν στα χέρια οι άνθρωποι της αρκαδικής ομάδας από την Ντιφένσα ι Χουστίσια είναι  λίγο πάνω από 850.000 ευρώ, ποσό ικανό για να ανάψει το πράσινο φως ο Αστέρας Τρίπολης.

Έτσι λοιπόν όλα δείχνουν πως οι κιτρινομπλέ βρίσκονται μια ανάσα από ένα ακόμα εξαιρετικό deal και εντός των επόμενων ημερών ο Εουχένιο Ισνάλντο θα αποτελέσει παρελθόν έπειτα από ένα χρόνο παρουσίας του στην Τρίπολη

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.