Πρόταση της Αδελφότητας Δημητσανιτών για το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Δημητσάνας

Πρόταση της Αδελφότητας Δημητσανιτών για το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Δημητσάνας

Νοέμβριος 17, 2019 - 18:57
0 σχόλια

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΗΤΣΑΝΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ Α.Τ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ

Επειδή η Αδελφότητα Δημητσανιτών γίνεται αποδέκτης παραπόνων για το κυκλοφοριακό πρόβλημα κατά τις αργίες από τους συμπατριώτες και τους επισκέπτες της Δημητσάνας, επιβάλλεται η λήψη των κατωτέρω μέτρων.

1) Κατά τις αργίες και σε ώρες κυκλοφοριακής αιχμής να απαγορεύεται το παρκάρισμα των αυτοκινήτων κατά μήκος του δρόμου της αγοράς, με την παρουσία αστυνομικών οργάνων για την εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων, δεδομένου ότι η Δημητσάνα αποτελεί προορισμό υψηλού τουριστικού ενδιαφέροντος με μεγάλη επισκεψιμότητα.
2) Την τοποθέτηση 2 σηματοδοτών, τον ένα πριν από την γέφυρα εισόδου και τον άλλον μετά την διασταύρωση προς Παλαιοχώρι, ούτως ώστε ο δρόμος να μονοδρομείται κατά τις ώρες που υπάρχει κυκλοφοριακό πρόβλημα.
3) Την δημιουργία πάρκινγκ εντός της Δημητσάνας για την διευκόλυνση της στάθμευσης των οχημάτων.

Η λήψη των ανωτέρω μέτρων είναι απαραίτητη, δεδομένου ότι το κυκλοφοριακό πρόβλημα θα είναι έντονο εν όψει της ανερχόμενης τουριστικής ανάπτυξης της Δημητσάνας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.