Πρόταση για εγκατάσταση παιδικών χαρών σε χωριά του Δήμου Τρίπολης μέσω LEADER

Πρόταση για εγκατάσταση παιδικών χαρών σε χωριά του Δήμου Τρίπολης μέσω LEADER

Σεπτέμβριος 16, 2018 - 12:02
2 σχόλια

Την υποβολή πρότασης για την ενίσχυση των παιδικών χαρών του Δήμου Τρίπολης με 100.000 ευρώ ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, σε κατεπείγουσα συνεδρίασή του στις 11 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Τρίπολης ζήτησε την έγκριση του ΔΣ για την υποβολή στην 1η Πρόσκληση προτάσεων παρεμβάσεων δημόσιου χαρακτήρα του τοπικού προγράμματος LEADER 2014-2020 της Αναπτυξιακής Πάρνωνα.

Συγκεκριμένα, η πρόταση αφορά την προμήθεια εξοπλισμού και εγκατάστασης παιδικών χαρών σε Κερασίτσα, Ρίζες, Κολλίνες και Ασέα.

Το ΔΣ ενέκρινε την υποβολή πρότασης κατά πλειοψηφία.

Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ.


2 Σχόλια

Αυτή η Αναπτυξιακή Πάρνωνα μετά την τραμπάλα με τα λεφτά της στέγασης των σύρων νομίζει πως μπήκε στην τσουλήθρα πιό αναίμακτων δράσεων. Κούνια που την κούναγε

Ας διαθέσουν ένα συνεργείο και ελάχιστα έξοδα που απαιτούνται για τη συντήρηση της παιδικής χαράς Μανάρι, τώρα που είναι ακομη λίγες οι ζημιές από τη χρήση. Ακόμη και παιδάκια απ τη Βλαχοκερασια έρχονται να παιξουν

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.