Πρόταση Φραγκούλη να διαμορφωθεί η πλατεία Κολοκοτρώνη όπως ήταν παλιά

Πρόταση Φραγκούλη να διαμορφωθεί η πλατεία Κολοκοτρώνη όπως ήταν παλιά

Μάρτιος 23, 2019 - 10:21
2 σχόλια

Την πρόταση να διαμορφωθεί και πάλι η πλατεία Κολοκοτρώνη όπως ήταν πριν από την ανάπλαση, η οποία έγινε για να εξυπηρετηθεί η κίνηση των μεγάλων οχημάτων και των φορτηγών, προτού γίνει ο περιφερειακός, κατέθεσε, ανεπίσημα και στο πλαίσιο της συζήτησης περί αναπλάσεων πλατειών του Δήμου Τρίπολης κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης ο κ. Φραγκούλης, δημοτικός σύμβουλος της «Μαντινειακής Συμπολιτείας» την Παρασκευή 22 Μαρτίου.

Η αλήθεια είναι ότι η είσοδος της πόλης από την πόρτα του Ναυπλίου, που έλεγαν παλιά, έχει υποβαθμιστεί πολύ με τα χρόνια. Από την άλλη, όλοι έχουμε επίγνωση των οικονομικών δυνατοτήτων του Δήμου μας και της χώρας γενικότερα. Αλλά είναι ωραίο μέσα στην τόση απαισιοδοξία και γενικότερη δυσπραγία να ακούγονται τέτοιες προτάσεις, ακόμα κι αν δεν ξεκινήσουν καν να υλοποιούνται σύντομα.


2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.