Προσχώρηση του Δ.Σαραβάκου στο ψηφοδέλτιο Τατούλη

Προσχώρηση του Δ.Σαραβάκου στο ψηφοδέλτιο Τατούλη

Σεπτέμβριος 20, 2010 - 09:07
10 σχόλια

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που είχε το Arcadia Portal για προσχώρηση του Δημήτρη Σαραβάκου , πρώτου αιρετού νομάρχη Αργολίδας , φιλοσαμαρικού στελέχους της Νέας Δημοκρατίας και νυν προέδρου της Ένωσης πρώην Νομαρχών Ελλάδας στη "Νέα Πελοπόννησο" του Πέτρου Τατούλη.Έτσι επιβεβαιώνονται τα δημοσιεύματα που μίλαγαν για προσχώρηση 40 στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στο ψηφοδέλτιο του Π.Τατούλη .

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός «Νέα Πελοπόννησος» του υποψήφιου περιφερειάρχη κ. Πέτρου Τατούλη συμφώνησε σε συνεργασία με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Κίνηση Πολιτών Πελοποννήσου» του κ. Δημήτρη Σαραβάκου, πρώην νομάρχη Αργολίδας και προέδρου της Ένωσης τέως Αιρετών Νομαρχών Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Κατά την συνάντηση τους, οι δύο πλευρές αναγνώρισαν ότι τα δύσκολα προβλήματα, η κρίση θεσμών και αξιών, όπως και η ανάγκη για το νέο και το διαφορετικό, απαιτούν ισχυρή συστράτευση πέρα από μικροκομματικές αντιλήψεις και μακριά από αναχρονιστικές αγκυλώσεις του παρελθόντος. Αποφάσισαν ως εκ τούτου την ένταξη του ψηφοδελτίου της «Κίνησης Πολιτών Πελοποννήσου» σε αυτό της «Νέας Πελοποννήσου».
Στόχος της συστράτευσης είναι η συγκρότηση μίας ισχυρής ευρωπαϊκής περιφέρειας, μέσα από την δημιουργική κινητοποίηση όλων των υγιών δυνάμεων της κοινωνίας, από όπου κι αυτές προέρχονται. Με ρεαλιστικές θέσεις, αποφασιστικές πράξεις, διεκδικητικές ενέργειες και συγκεκριμένο επιστημονικό σχεδιασμό μπορούμε όλοι μαζί, οι πολίτες της περιφέρειας Πελοποννήσου να ανατάξουμε το σκηνικό, να δώσουμε νέα πνοή στον τόπο μας και προοπτική ευημερίας στις οικογένειες μας.
Η απόφαση της ουσιαστικής συμπόρευσης έρχεται να επιβεβαιώσει την άψογη συνεργασία που είχαν οι δύο άνδρες στο παρελθόν, από διαφορετικά μετερίζια, ο Δημήτρης Σαραβάκος ως πρώτος Αιρετός Νομάρχης Αργολίδος και ο Πέτρος Τατούλης ως Βουλευτής Αρκαδίας.
χρήσιμες πληροφορίες http://www.saravakos.gr/main.html

Πηγή:www.neapeloponnisos.gr

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

Μετά το Δημήτρη Σαραβάκο, το υπόλοιπο ψηφοδέλιο Τατούλη συμπληρώνεται με τους εξής: Λαφτσής, Καρούλιας, Ταράσης, Κυράστας, Μαυρίδης, Ζάετς, Γρηγόρης Παπαβασιλείου, Αντωνίου, Ρότσα και Θανάσης Δημόπουλος. Προπονητής Γιάτσεκ Γκμοχ. Βρε άιντε από 'κει που έγινε και ο Σαραβάκος παράγοντας!!!

Σαραβάκος - JBG 1-0 με γκολ από τα αποδητήρια... και έπεται συνέχεια.

Η συνέχεια είναι με την κατσίκα του παππούλη μου, τη Μαριγώ. Γαλάζιο στέλεχος ΚΑΙ αυτή. Σε περιοδεία του Καραμανλή το '04 στην Αρκαδία, είχε βγει από τη στρούγκα και είχε φωνάξει "μπεεε"! Έχετε πλάκα εσείς οι οπαδοί του υποψηφίου του ΠαΣοΚ Πέτρου Τατούλη.

Το μονο σίγουρο είναι ότι και εσύ όπως και η κατσίκα του παππού σου κάνετε μπεεεεεε...άντε ψήφισε τον δράκο όπως σε πρόσταξε ο τσοπάνης σου και παράτα μας...πρόβατο ε πρόβατο

ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑΤΟΥΛΗ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ? ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛ.ΑΝ., ΚΕΠ ΚΑΙ ΔΗΑΝΑ. ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ

Χαχα, ο τελευταίος ανώνυμος δηλώνει νεοδημοκράτης και κατά τ' άλλα ανησυχεί μήπως το ΠαΣοΚ παρουσιάζεται ως μεταδοτική ασθένεια. Μα πόσο αφελείς μπορεί να είστε;

Ειμαι ο JCB. Τι λες ρε φίλε JBG, πάμε να σκάψουμε τον λάκκο του Τατούλη? Μην παλέυεις με τα χέρια. Αμαρτία είναι. Αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι μήπως πέσεις εσύ τελικά μέσα? Ξέρεις τι λέει η παροιμία ε? Δεν κρατάς καμιά πισινή. Θα σου χρειαστεί για τον Νοέμβρη...

ΕΛΑ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΕΙΡΑ!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ!! ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Αντε να ανακοινώσει και τους "πρώην υποψηφίους προέδρους ΟΝΝΕΔ" Γιάννη Μουστόγιαννη και Νίκο Γιαννακόπουλο να ολοκληρωθεί η κωμωδία!!!!!! ΜΕγάλες στιγμές!!! Ξέχασα και τους μεγιστοτεράστιους Γιαβρούμη και Γκικόπουλο (ταχυδρόμος)!!!!

Αυτός ο Σαραβαλάκος ποιός είπαμε ότι είναι;