Το πρόστιμο για τη χωματερή στον Άγιο Βλάση και το Βοσυνιώτειο στο ΔΣ

Το πρόστιμο για τη χωματερή στον Άγιο Βλάση και το Βοσυνιώτειο στο ΔΣ

Ιούλιος 02, 2015 - 21:06
2 σχόλια

Ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα» κ. Ν. Τσιαμούλος, λίγο πριν από την εισαγωγή στα θέματα ημερήσιας διάταξης έθεσε δύο ερωτήματα στο σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 2 Ιουλίου. Το πρώτο είχε να κάνει με το Βοσυνιώτειο και το δεύτερο με το πρόστιμο που έχει επιβληθεί από την Περιφέρεια στον Δήμο Τρίπολης για τη χωματερή στον Άγιο Βλάση.

Ο κ. Τσιαμούλος, ως προς το πρώτο θέμα, ρώτησε αν έχει υπογραφεί κάποιο κονδύλι από την Περιφέρεια, διότι οι εργαζόμενοι είναι κάποιους μήνες απλήρωτοι. «Υπάρχει αυτό το κονδύλι; Τι γίνεται με τις διαδικασίες αυτές;», ρώτησε χαρακτηριστικά.

Και ύστερα αναφέρθηκε στο δεύτερο ζήτημα: «Προς έκπληξη όλων μας, είδαμε το πρόστιμο για τον ΧΑΔΑ στον Άγιο Βλάση από την Περιφέρεια. Τι θα γίνει, ρωτάω, και πού βρίσκεται η διαδικασία με τη δημοπρασία που έχει ξεκινήσει;».

Ο δήμαρχος κ. Δ. Παυλής έσπευσε να απαντήσει, αναφέροντας:

«Ως προς τους εργαζόμενους, μπορεί να έχουν να πληρωθούν 35 μήνες, αλλά όχι συνεχείς, τώρα τους οφείλονται κάποια χρήματα. Για να μπορέσει να πάρει χρήματα το Βοσυνιώτειο, επειδή έχει μη ολοκληρωμένους προϋπολογισμούς, πρέπει να ολοκληρωθεί ο έλεγχος από ορκωτό λογιστή, έτσι ώστε να ακολουθηθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες», είπε.

«Τον Νοέμβριο θα γίνουν αυτές οι διαδικασίες, δεν γίνεται πιο γρήγορα. Με την Περιφέρεια υπάρχει μια επαφή, να στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Πρόκειται για ένα σημαντικό ποσόν, και οι διαδικασίες είναι για το πώς θα γίνει η μεταφορά. Μέχρι σήμερα, καλύπτουμε τις ανάγκες με ό,τι εισπράττουμε και με κάποιες χορηγίες που γίνονται. Το προηγούμενο διάστημα είχαν πληρωθεί. Η προσπάθεια συνεχίζεται», ανέφερε.

Για το πρόστιμο της Περιφέρειας είπε: «Υπήρξε ένα πρόστιμο 20.000 ευρώ, με τον έλεγχο να τον έχουν κάνει οι υπηρεσίες Περιβάλλοντος της Περιφέρειας. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ακολουθεί ένσταση, η οποία και έχει οδηγηθεί σε δικηγόρο».


2 Σχόλια

Α, με έκπληξη είδε το πρόστιμο! Κλασσικά. Μη μας πεις ότι δεν κατάλαβες ακόμα το λόγο που σου πέταξε το προστιματάκι. Για να καλύψει τα δικά του χάλια ως συνήθως, ασχέτως αν το άξιζες! Και που είσαι ακόμα τι θα δεις και τι θα πάθεις!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.