Πρόστιμο 47.000 ευρώ επέβαλε η Εφορία στον Σύλλογο Παρέμβαση Νέων Δήμου Φαλαισίας

Πρόστιμο 47.000 ευρώ επέβαλε η Εφορία στον Σύλλογο Παρέμβαση Νέων Δήμου Φαλαισίας

Ιούλιος 22, 2014 - 08:32
1 σχόλια

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Καφενείου της Μεγαλόπολης  , η Εφορία έχει ρίξει μια βαριά καμπάνα στο Σωματείο που είχε έδρα την Καμάρα Φαλαισίας αλλά από το 2010 βρίσκεται σε διαδικασία διάλυσης.

Στο κείμενο που ακολουθεί μπορείτε να διαβάσετε την απάντηση που στέλνουν τα πρώην μέλη του Σωματείου στην Εφορία. Δεν έχουμε στην διάθεση μας το έγγραφο της Εφορίας για να δούμε αναλυτικά τους λόγους που επιβλήθηκε το μεγάλο αυτό πρόστιμο αλλά να ζητάει το κράτος ένα τόσο μεγάλο ποσό από έναν σύλλογο , αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο.

Διαβάστε στην συνέχεια την απάντηση στην εφορία….

Κι έρχεται η ώρα όπου η Πολιτεία επιβραβεύει την εθελοντική πολιτιστική δράση με τον καλύτερο τρόπο, επιβάλλοντας πρόστιμο 47.000 ευρώ για ΜΗ κερδοσκοπικό σωματείο πενταετούς δράσης με συνολικό – και ανταποδοτικό – κύκλο εργασιών περίπου 60.000 ευρώ!

Κάτι αντίστοιχο με την ανακάλυψη της μαύρης τρύπας της ελληνικής οικονομίας πέραν των βορείων προαστίων και των θερινών Κυκλάδων.

Κατόπιν παραίνεσης ψυχραιμότερων αποσύρω το σχέδιο της επιστολής – διαμαρτυρίας που είχε αναρτηθεί. Είναι και καλοκαίρι, ζέστη κλπ, αλλά και η διαμαρτυρία κατά του παραλόγου θα ήταν απαραίτητη και »λογική» όταν θα υπήρχε η στοιχειώδης επικοινωνία και συνεννόηση μεταξύ πολιτών και εξουσίας.

Σημειώνω μόνο πως ο παραλογισμός είναι ασυγχώρητος κυρίως σε δυο περιπτώσεις.

Στις επιθέσεις κατά αδυνάτων και στις επιθέσεις κατά του πολιτισμού.

Διάγοντας τον Χρυσό αιώνα της Νέας Ελλάδας έχω αρχίσει να ξανασκέφτομαι για την χρεία ή μη του ελληνικού – λέει – αυτοπροσδιορισμού ή για το αν η Ταναναρίβη παραμένει πρωτεύουσα της Μαδαγασκάρης κι εντός των τροπικών παραλλήλων.

Κι αν θυμάμαι καλά φόρους και λοιπά αναπτυξιακά με αναδρομική ισχύ είχε εφαρμόσει μόνον η ανεπτυγμένη Ουγκάντα επί χρόνων Amin Dada…

Άρα υπάρχει προηγούμενο, οπότε θα βρεθεί λύσις και όλοι θα χειροκροτήσουμε το άψογο και αδιάφθορο της Κονκουισταδoρίας.

Γεγονός ακόμη παραμένει πως όσο υπάρχει ρούμι, η ζωή θα συνεχίζεται στον πλανήτη με τον ίδιο όμορφο ρυθμό της μοντέρνας πολυεστερικής ευτυχίας, αλλά όσο θα υπάρχει σε αφθονία και το μίγμα βλακείας και φθόνου τόσο θα κινδυνεύει κανείς από την εγκληματική του επίδραση… 

 

πηγή:kafeneio-megalopolis.gr/

 

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Το γιατι έπεσε η καμπάνα, σύμφωνα με την εφορία ,δεν μας έχετε ενημερωσει..Το σκεπτικο της εφορίας ..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.