Προστατέψτε τον Αστέρα μας

Προστατέψτε τον Αστέρα μας

Αύγουστος 21, 2014 - 15:31
6 σχόλια

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης

H ΠΑΕ Αστέρας ενημερώνει τους φιλάθλους της, ότι μηνύματα πολίτικου περιεχομένου είτε μέσω ενδυμασιών, πανό ή σημαιών, είτε απλών συνθημάτων μπορούν να επιφέρουν βάρια τιμωρία για την ομάδα μας και να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες για την ασφάλεια των θεατών. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να απομονώσουν άμεσα όποιον η όποιους επιχειρήσουν να διαταράξουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα με τέτοιου είδους ενέργειες. 

Το ποδόσφαιρο δεν είναι πολιτική. Προστατέψτε τον Αστέρα μας

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

ντροπή σας! φοβάστε μην θιχτούν οι δολοφόνοι της παλαιστίνης και όλου το κόσμου, όλα για τα λεφτά και την προβολή

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ? ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΙΣ MACCABI ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ ?

Σωστή μεν η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, αλλά μήπως πρέπει να χειροκροτήσουμε κιόλας μια ομάδα που εκπροσωπεί το έθνος που αιματοκύλησε την Γάζα? Να τους πούμε μήπως και "ΜΠΡΑΒΟ" για τους 1.800 και πλέον άμαχους νεκρούς?? Και ποιός σας είπε κύριοι ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι πολιτική? Ψάξτε λίγο την ιστορία και θα διαπιστώσετε το ακριβώς αντίθετο... Αρκεί να σας θυμίσω το γιουχάρισμα και το βρισίδι που έφαγε η Εθνική μας στα προκριματικά για το Μουντιάλ σε σχεδόν όλους τους αγώνες που έδωσε επι ευρωπαικού εδάφους λόγω της οικονομικής κρίσης για την οποία είμαστε εμείς υπαίτιοι στις συνειδήσεις των Ευρωπαίων...! "Το ποδόσφαιρο δεν είναι πολιτική"... Το διαπιστώσαμε άλλωστε και στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές στον Πειραιά, στον Βόλο στην Τρίπολη... Παρόλα αυτά, εγώ προσωπικά θα είμαι σωστός σε όλες μου τις εκφράσεις σήμερα στο γήπεδο και αυτό προτρέπω να κάνουν όλοι όσοι πραγματικά νοιάζονται για την ομάδα της πόλης μας. Όμως να ξέρει η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ότι δεν απευθύνεται σε πρόβατα για να μας πουλάει τέτοια παραμύθια με τις ανακοινώσεις που ίσως "άλλοι" της επέβαλαν να αναρτήσει...

ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ <ΕΞΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ>!!!ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!!!!!ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ,ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!!!!!!!

Εμβληματική η φράση "το ποδόσφαιρο δεν είναι πολιτική". Και σωστή. Αίσχος και δυσωδία και το ποδόσφαιρο και η πολιτική, αλλά άλλου είδους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.