Προσπάθειες να αγοραστεί ορθοστάτης για τον σύλλογο ΑΜΕΑ Άστρους

Προσπάθειες να αγοραστεί ορθοστάτης για τον σύλλογο ΑΜΕΑ Άστρους

Μάρτιος 22, 2017 - 08:28
0 σχόλια

Οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων Α/θμιας και Β/θμιας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στηρίζουν τον σύλλογο ΑΜΕΑ Άστρους με σκοπό να αγοραστεί ένας ορθοστάτης . Για το λόγο αυτό θα τοποθετηθούν κουμπαράδες σε όλες τις σχολικές μονάδες στηρίζοντας έμπρακτα τον σύλλογο ΑΜΕΑ και δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράσταση αλλά και περνώντας ένα μήνυμα αλληλεγγύης προς όλους .

Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τους Διευθυντές όλων των Σχολείων ,τους μαθητές και όλους του πολίτες του Δήμου μας να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια ώστε να διευκολυνθεί το σημαντικό έργο του Συλλόγου ΑΜΕΑ .

Σας  ενημερώνουμε πως θα υπάρχουν κουμπαράδες σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου έως και την Παρασκευή 09-04-2017 ( τελευταία ημέρα πριν κλείσουν τα σχολεία για τις διακοπές του Πάσχα) . Επίσης κουμπαράδες θα υπάρχουν και σε όλες τις εκκλησίες ακόμη και μετά το Πάσχα , ύστερα από έγκριση του Δεσπότη Μαντινείας Κυνουρίας  Αλέξανδρου .

Α/θμια :    

Σύλλογο Γονέων Αγίου Ανδρέα

Σύλλογο Γονέων Άστρους

Σύλλογο Γονέων Βέρβενα

Σύλλογο Γονέων Δολιανά

Σύλλογο Γονέων Παρ. Άστρους

Β/θμια :

Γυμνάσιο Αγίου Ανδρέα

Γυμνάσιο Άστρους

Γενικό Λύκειο Άστρους

ΕΠΑΛ  Άστρους

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.