Προσωρινή μεταστέγαση 7ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης

Προσωρινή μεταστέγαση 7ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης

Αύγουστος 31, 2015 - 09:43
0 σχόλια

Ομόφωνα αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης την προσωρινή μεταστέγαση του 7ου 2/θέσιου Νηπιαγωγείου Τρίπολης το οποίο στεγάζεται σε προκατασκευασμένες αίθουσες στον αύλειο χώρο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης (επί της οδού Αγ. Τρύφωνα 18) στο νεόδμητο διδακτήριο του 4ου 2/θέσιου Νηπιαγωγείου Τρίπολης (επί της συμβολής των οδών Ντάρα Φ. και Δευκαλίωνος, περιοχή Φιλικών).

Η εισήγηση της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας- Παιδείας και Πολιτισμού ανέφερε:

Παρακαλείται το Δημοτικό συμβούλιο να αποφασίσει την προσωρινή μεταστέγαση του 7ου 2/θέσιου Νηπιαγωγείου Τρίπολης το οποίο στεγάζεται σε προκατασκευασμένες αίθουσες στον αύλειο χώρο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης (επί της οδού Αγ. Τρύφωνα 18) στο νεόδμητο διδακτήριο του 4ου 2/θέσιου Νηπιαγωγείου Τρίπολης (επί της συμβολής των οδών Ντάρα Φ. και Δευκαλίωνος, περιοχή Φιλικών) ως πρόσκαιρου μέτρου εξασφάλισης του δικαιώματος των νηπίων που φοιτούν σ’αυτό για την παροχή καταλληλότερων συνθηκών φοίτησης στο νηπιαγωγείο μέχρι την αναμενόμενη ολοκλήρωση των προβλεπόμενων νομίμων διαδικασιών από μέρους του αρμόδιου Υπουργείου (Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων) αλλαγή της αρίθμησης των 4ου και 7ου Νηπιαγωγείων Τρίπολης.

 

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.