Πρόσω ολοταχώς ο δήμος για το καρναβάλι στην Τρίπολη (pics,vid)

Πρόσω ολοταχώς ο δήμος για το καρναβάλι στην Τρίπολη (pics,vid)

Ιανουάριος 09, 2020 - 12:29
14 σχόλια

Η αρχή για τη διοργάνωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην πόλη της Τρίπολης έγινε την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του νέου δημαρχείου Τρίπολης.

Η αντιδήμαρχος πολιτισμού κυρία Καρούντζου Ελένη προέδρευσε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τους φορείς, τους συλλόγους και τα σωματεία με σκοπό την επαναφορά της καρναβαλικής παρέλασης στην Τρίπολη.

Η αίσθηση που άφησε η όλη συζήτηση ήταν θετική ως προς τη συμμετοχή στη διοργάνωση της καρναβαλικής παρέλασης, αφού οι πολίτες φάνηκε να ανυπομονούν να ξαναζήσουν ένα «ζωντανό» καρναβάλι στην πόλη της Τρίπολης.

Η κυρία Καρούντζου πρότεινε να γίνει μια καρναβαλική παρέλαση τη δεύτερη Κυριακή των αποκριών (1η Μαρτίου) στην Τρίπολη, καθώς και μια μεγάλη εκδήλωση το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου το βράδυ, με σκοπό να αναβιώσουν έθιμα της αποκριάς. Μεταξύ άλλων, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ανήμερα της Τσικνοπέμπτης να διοργανωθεί και μια αντίστοιχη εκδήλωση.

Η ανταπόκριση των συλλόγων και των φορέων ήταν ικανοποιητική και η πρόθεση όλων είναι να γίνει καρναβάλι στο κέντρο της Τρίπολης.

Αρκετές ήταν οι απόψεις που ακούστηκαν από τους εκπροσώπους των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων που βρέθηκαν εκεί, καθώς και από τη δημοτική σύμβουλο κυρία Χριστίνα Ζαμπαθά η οποία έχει διοργανώσει στο παρελθόν καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι σε λίγες ημέρες θα επαναληφθεί η συνάντηση στο δημαρχείο με σκοπό οι συμμετέχοντες στην καρναβαλική παρέλαση να δηλώσουν και επίσημα το «παρών» προκειμένου να μπει σε μια σειρά η όλη διοργάνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος αναμένει και από τους εκπροσώπους των συλλόγων και των φορέων που δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στη σημερινή συνάντηση, να προετοιμαστούν και να δηλώσουν στον Δήμο την πρόθεση συμμετοχής τους, καθώς και τις ιδέες και τις προτάσεις που έχουν.

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Πρόσω ολοταχώς ο δήμος για το καρναβάλι στην Τρίπολη


14 Σχόλια

ΚΑΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥΠΟΛΗ Η ΤΡΙΠΟΛΗ.

13:56 Ρούλα έπιασες δουλειά πάλι ; Τρομάρες στο 100% περσυ !! Συνεχίζεις και φέτος ; Ντύσου και για το καρναβάλι σημαιοφόρος !!

14:42 Εσύ κάτσε στο κρεβάτι και γράφε σχόλια μην έχοντας δουλειά να κάνεις

Πλέον υπάρχει ένα καρναβάλι που πάει να γίνει θεσμός και αυτό είναι στο διπλανό Άστρος ...Με φανταστική παρέλαση και άρματα..Άρα θελουμε δουλειά ολοι για να τους φτάσουμε και να κρατήσουμε τον κόσμο κοντά ....

Το κεντρικό θέμα "Γίνε μπόγιας" με κυρίως άρμα γεμάτο αχνιστά λουκάνικα για να μαζευτούν τα λαγόσκυλα. Δεν είναι λίγο να ζούμε καθημερινά αυτό το αποκριάτικο event !

Εσύ ρούλα 17:12 μην ανχώνεσαι αν είμαι στο κρεβάτι .Εκτός αν έχεις σκοπό να έρθεις επίσκεψη να μην αισθάνομαι άσχημα. Πάντως σε θέλω σημαιοφόρο έτσι ; Μαζί με ΠΑΡΑ να κάνει τον παραστάτη ο σαλίγκαρος

@19:03 Θα πρότεινα πάντως σε μερικούς να πάτε να το κοιτάξετε αυτό που βλέπετε παντού Ρούλες, Κούλες κι αγαπούλες γιατί σας έχει γίνει πλέον εμμονή. Όποιος και να γράψει σχόλιο εδώ μέσα παντού βλέπετε μια Ρούλα να σας κυνηγάει. Υπάρχουν πολύ περισσότεροι ξέρετε που κράζουμε το παυλέικο και το Γιάγκο το μπανάνα. Μην προσπαθείτε να χρυσώσετε το χάπι λοιπόν και να τους δώσετε άφεση αμαρτιών γιατί έτσι βολεύει κάποιους από εσάς που τους ψηφίσατε για να συνεχίσετε να έχετε την κουτάλα

@καγκελάριος 19:02 Δεν ξέρω αν υπάρχει το άρμα που λες, αν πάντως φτιαχτεί ένα άρμα "ο μακάκας της γειτονιάς" θα σπάσει όλα τα ρεκόρ σε συμμετοχές. Πρώτο σε βλέπω να δηλώνεις συμμετοχή..

17.35 Κι εδώ θεσμός θα γινόταν αν δεν το καταργούσε ο Παυλής και το κοπάδι του

Εσύ Arkas κάτσε σπίτι σου αν δεν γουστάρεις κι επιδόσου στο "άθλημα" που ξέρεις καλά. Πρόσεξε όμως μην τυφλωθείς!

Αν κρίνουμε από την αποτυχία της πλατείας Άρεως τα Χριστούγεννα δεδομένη η αποτυχία και τις απόκριες.Ερασιτεχνισμος και α νικανοτητα Τζιουμη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.