Πρόσω ολοταχώς για την αποκατάσταση των ΧΑΔΑ η Περιφέρεια Πελοποννήσου (video)

Πρόσω ολοταχώς για την αποκατάσταση των ΧΑΔΑ η Περιφέρεια Πελοποννήσου (video)

Μάιος 25, 2015 - 21:11
0 σχόλια

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου τη Δευτέρα 25 Μαΐου κλήθηκε να συνεδριάσει δύο φόρες,προκειμένου να λάβει απόφαση για το πολύ σημαντικό έργο της ΠεριφέρειαςΠελοποννήσου, αυτό της αποκατάστασης των ΧΑΔΑ.
Η πρώτη συνεδρίαση ήταν ατελέσφορη,καθώς υπήρξαν ενστάσεις επί της δημοπράτησης με τη διαδικασία να κωλυσιεργεί. Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου έδρασε αστραπιαία και μόλις λίγες ώρεςμετά, συνεδρίασε εκ νέου για να λάβει εν τέλει την απόφαση για να προχωρήσει το έργο.

Περίπου στις 15:00 άρχισε ξανά η συνεδρίαση, παρουσία της κυρίας Φακιολά,νομικής συμβούλου, η οποία ενημέρωσε τα μέλη για τους λόγους τους οποίους αποκλείστηκε ο εργολάβος ο οποίος έκανε την ένσταση από το έργο της αποκατάστασης, όπως ότι ο εργολάβος δεν είχε προσκομίσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που απαιτούνταν από τον διαγωνισμό.

Στη συνέχεια, και έπειτα από διαλογική συζήτηση, το σώμα αποφάσισε κατά πλειοψηφία να δώσει το έργο στον εργολάβο που έδωσε το μεγαλύτερο ποσοστόέκπτωσης ύψους 46,11% επί του προϋπολογισμού του έργου, που φθάνει στα 23,5 εκατ. ευρώ.

Η πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής κυρία Ντίνα Νικολάκου σε δηλώσεις της μετά τηλήξη της συνεδρίασης ανέφερε ότι το έργο αυτό συνέπεσε με την ίδια ημερομηνία που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης βγήκε νικητής στις εκλογές.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Επελέγη ο ανάδοχος για την αποκατάσταση των


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.