Πρόσληψη τριών Ειδικών Συνεργατών στη Νότια Κυνουρία

Πρόσληψη τριών Ειδικών Συνεργατών στη Νότια Κυνουρία

Οκτώβριος 11, 2019 - 16:13
0 σχόλια

Ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας

Έχοντας υπόψη:

 

Τις διατάξεις  του άρθρου 163 του Ν. 3584/2007 (ΦΕΚ 143 Α΄), «Κύρωση του Κώδικα Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων » όπως ισχύουν.
Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν. 3852/2010, (ΦΕΚ 87 Α΄) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης», περί αρμοδιοτήτων Δημάρχου.
Την εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ – Α & Η.Δ. με αριθμό 55/74802/29-12-2010.
Τις διατάξεις του άρθρου πρώτου, παράγραφος ΣΤ, υποπαράγραφος ΣΤ.1, περ. αρίθμηση 1Α του Ν.4093/2012 (ΦΕΚ 222/Α’/12-11-2012).
Τις διατάξεις του άρθρου 213 του Ν. 4555/2018 (ΦΕΚ 133/τ. Α΄/19-07-2018).
Το γεγονός ότι στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας μετά την διατήρηση ενός (1) ειδικού συνεργάτη σύμφωνα με την  αριθ. 659/2019 απόφαση Δημάρχου μας,  είναι κενές τρεις (3) θέσεις συνεργατών
Την υπ’ αριθ. 2/3850/0022/19-02-2008 (ΦΕΚ 85 ΥΟΔΔ) Κ.Υ.Α.
Τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Νότιας Κυνουρίας – Ο.Ε.Υ. (ΦΕΚ 1911/τ. Β’/30-08-2011) όπως τροποποιήθηκε  (ΦΕΚ 3049/Β΄/05.09.2017)  ΦΕΚ  507/τ. Β΄/20-02-2019 και ισχύει.
Ότι στον προϋπολογισμό του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, οικονομικού έτους 2019,  υπάρχει εγγεγραμμένη και εξασφαλισμένη πίστωση, για τις αποδοχές και τις εργοδοτικές εισφορές  Ειδικών Συνεργατών, όπως προκύπτει από την υπ’ αριθ. πρωτ.   9795/30-09-2019 βεβαίωση της Οικονομικής Υπηρεσίας του Προϊσταμένου του Δήμου  Νότιας Κυνουρίας.

 

Γ ν ω σ τ ο π ο ι ε ί

Ότι προτίθεται να προχωρήσει στην πρόσληψη τριών (3) Ειδικών Συνεργατών   με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου η διάρκεια της  οποίας δεν μπορεί να υπερβεί τη θητεία της δημοτικής περιόδου εντός της οποίας προσλαμβάνονται, όπως παρακάτω:

1.‘Ενα (1) άτομο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ -ΠΕ ( ΚΑΤΟΧΟ ΠΤΥΧΙΟΥ  Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ – ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΄Η ΚΑΤΟΧΟ ΠΤΥΧΙΟΥ Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ  ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ (ΕΑΠ)   ΑΕΙ Ή ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ  ΕΠΙΛΟΓΗΣ  (ΠΣΕ)  AEI ΤΗΣ ΗΜΕΔΑΠΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ Η ΙΣΟΤΙΜΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ με καλή  γνώση ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ και  γνώση Η/Υ στα αντικείμενα α) επεξεργασία κειμένου β)υπολογιστικών φύλλων γ) υπηρεσιών διαδικτύου από πιστοποιημένους φορείς.

Το ανωτέρω άτομο θα παρέχει προφορικώς και γραπτώς θέματα με  εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα της ειδικότητας του  ώστε να συμβάλλει ιδιαιτέρως   στην ανάδειξη ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ,  ΤΗΣ ΤΣΑΚΩΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΗΘΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ  ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ ΜΕΣΩ  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ,  ΙΔΡΥΣΗΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ,  ΑΡΧΕΙΩΝ, ΛΑΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ  ΤΟΥ  ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ .

2. ΄Ενα   (1) άτομο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ- ΠΕ -  ΚΑΤΟΧΟ  ΠΤΥΧΙΟΥ    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ KAI ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΙΚΗΣ KAI ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ )  Η ΚΑΤΟΧΟ ΠΤΥΧΙΟΥ Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ  ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ (ΕΑΠ)   ΑΕΙ Ή ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ  ΕΠΙΛΟΓΗΣ  (ΠΣΕ)  ΑΕΙ ΤΗΣ ΗΜΕΔΑΠΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ Η ΙΣΟΤΙΜΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ  ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ – με άριστη γνώση ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ και  γνώση Η/Υ στα αντικείμενα α) επεξεργασία κειμένου β)υπολογιστικών φύλλων γ) υπηρεσιών διαδικτύου από πιστοποιημένους φορείς.

Το  ανωτέρω άτομο, θα  παρέχει προφορικώς και γραπτώς θέματα  ανάδειξης  τοπικών και περιφερειακών αναπτυξιακών ζητημάτων, παρακολούθηση Χρηματοδοτούμενων Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων,  θα συνεργάζεται με όλα τα τμήματα οικονομικών υπηρεσιών και προμηθειών του  Δήμου και θα συμβάλλει  με τις γνώσεις του ΓΙΑ ΜΙΑ  ΣΥΓΧΡΟΝΗ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.

3. Ενα  (1) άτομο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ –ΠΕ- ΚΑΤΟΧΟ ΠΤΥΧΙΟΥ ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ  ΚΑΙ  ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΄Η ΚΑΤΟΧΟ ΠΤΥΧΙΟΥ ΄Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ  ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ (ΕΑΠ)   ΑΕΙ Ή ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ  ΕΠΙΛΟΓΗΣ  (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ ΤΗΣ ΗΜΕΔΑΠΗΣ  ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ Η ΙΣΟΤΙΜΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ  ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ

ή

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  -ΤΕ -ΚΑΤΟΧΟ ΠΤΥΧΙΟΥ Τ.Ε. Ι. ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ  ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ- Η ΤΟ ΟΜΩΝΥΜΟ ΠΤΥΧΙΟ Ή ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΕΙ Ή ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ  ΕΠΙΛΟΓΗΣ  (Π.Σ.Ε) ΤΕΙ ΤΗΣ ΗΜΕΔΑΠΗΣ ΄Η ΙΣΟΤΙΜΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΄Η ΤΟ ΟΜΩΝΥΜΟ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΚΑΤΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΤΕΕ ‘Η ΙΣΟΤΙΜΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ  ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ με  καλή γνώση  ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ και γνώση Η/Υ στα αντικείμενα α) επεξεργασία κειμένου β)υπολογιστικών φύλλων γ) υπηρεσιών διαδικτύου από πιστοποιημένους φορείς.

 Το ανωτέρω άτομο θα απασχοληθεί  με  θέματα δασικών  ζητημάτων που άπτονται του Δήμου  των κατοίκων και  των ιδιοκτησιών τους, με θέματα   ανάδειξης  μονοπατιών,  με θέματα διαχείρισης  και προστασίας φυσικού περιβάλλοντος   θα συνεργάζεται με  όλους τους αρμόδιους του Δήμου για θέματα  πολιτικής πυροπροστασίας , περιβάλλοντος και καθαριότητας και κυρίως θα συμβάλλει  ιδιαιτέρως με τις γνώσεις του  στην ανάδειξη  του ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ και θα παρέχει προφορικώς και γραπτώς σχετικές πληροφορίες.  

΄Ολα δε τα  άτομα (ειδικοί συνεργάτες) συνεργαζόμενα  θα συμβάλλουν   για την ΑΓΡΟΤΙΚΗ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ – ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ  ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει:

A) Να έχουν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους των Ο.Τ.Α στα άρθρα 11 έως 17 του Ν. 3584/2007  ήτοι:

-  Να έχουν την Ελληνική ιθαγένεια ή την ιθαγένεια της χώρας που ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) (άρθρο 12 ν. 3584/207).

-  Να μην έχουν απολυθεί  από θέση δημόσιας υπηρεσίας ή Ο.Τ.Α. ή άλλου Νομικού Προσώπου του δημόσιου τομέα, λόγω επιβολής της πειθαρχικής ποινής της οριστικής παύσεως ή λόγω καταγγελίας της σύμβασης εργασίας για σπουδαίο λόγο, οφειλόμενο σε υπαιτιότητά τους.

- Να μην  έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, καθ’ υποτροπή συκοφαντική δυσφήμηση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκλημα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.

- Να μην  είναι υπόδικοι που έχει παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της ανωτέρω παραγράφου, έστω και αν το αδίκημα έχει παραγραφεί.

- Να μη στερούνται  των πολιτικών του δικαιωμάτων λόγω καταδίκης.

-  Να μη τελούν υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική), υπό επικουρική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική) και υπό τις δύο αυτές καταστάσεις.

– Να έχουν συμπληρώσει το κατώτατο όριο ηλικίας διορισμού (21ο έτος) (άρθρο 13 Ν. 3584/207)

– Να είναι υγιείς (άρθρο 14 ν. 3584/207)

– Προκειμένου για άνδρες, να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί από αυτές νόμιμα (άρθρο 15 ν. 3584/207)

- Για τα γενικά προσόντα διορισμού απαιτείται χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνετε ότι αυτά πληρούνται.

Β)  Να έχουν  το ανάλογο πτυχίο ή δίπλωμα και ανάλογα αποδεικτικά γνώσης  Αγγλικών και  Η/Υ.

Γ) Να έχουν ειδίκευση σε σχετικό επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των Ο.Τ.Α, που αποδεικνύεται µε αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση ή αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και εμπειρία µε τα αντικείμενα που θα απασχοληθούν. Η ειδίκευση αυτή μπορεί να αποδεικνύεται και από την ιδιότητα των προσλαμβανομένων ως «επαγγελματίες ειδικής εμπειρίας».

Η εμπειρία αποδεικνύεται ως εξής:

Για τους μισθωτούς  του  ιδιωτικού φορέα με:

βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα, από την οποία να προκύπτει η διάρκεια της ασφάλισης και χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του Ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνονται ο εργοδότης, το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.

Οι μισθωτοί του δημόσιου τομέα: εναλλακτικά, αντί της βεβαίωσης του ασφαλιστικού φορέα και της υπεύθυνης δήλωσης, μπορούν να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημόσιου τομέα, από την οποία να προκύπτουν το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.

Για τους ελεύθερους επαγγελματίες, με:

βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα, στην οποία να αναγράφεται η διάρκεια

της ασφάλισης χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, ότι πραγματοποίησε συγκεκριμένες εργασίες, μελέτες και έργα για το είδος και την χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας, υποβολή μιας τουλάχιστον σχετικής σύμβασης ή δελτίων παροχής υπηρεσιών, που καλύπτουν ενδεικτικώς τη διάρκεια της εμπειρίας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, εντός προθεσμίας δέκα (10)  ημερών από την επόμενη της δημοσίευσης της παρούσας στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ. Η αίτηση υποβάλλεται στα γραφεία του Δήμου Νότιας Κυνουρίας στο Λεωνίδιο, (αρμόδια υπάλληλος η κ. Καμβύση Αλεξάνδρα, τηλέφωνο 2757360223). Οι αιτήσεις που θα σταλούν ταχυδρομικώς, για να γίνουν δεκτές ως εμπρόθεσμες, πρέπει να έχουν ταχυδρομηθεί εντός της προβλεπόμενης  δεκαήμερης  προθεσμίας. Στην περίπτωση αυτή λαμβάνεται υπόψη ως αποδεικτικό στοιχείο της αποστολής, η σφραγίδα του ταχυδρομείου επί του φακέλου της αποστολής.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά που υποβάλλονται με την αίτηση:

α) Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας,

β) βιογραφικό σημείωμα,

γ)  τους τίτλους σπουδών που απαιτούνται ( ΠΤΥΧΙΟ – ΓΛΩΣΣΑ -Η/Υ),

δ) υπεύθυνη δήλωση (Ν. 1599/1986), για το είδος και τη χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας με τα σχετικά αποδεικτικά αυτής,

ε) υπεύθυνη δήλωση Ν. 1599/1986, με την οποία θα δηλώνεται ότι σε περίπτωση επιλογής του θα προσκομίσει όλα τα προβλεπόμενα έγγραφα, που πιστοποιούν την κατοχή των λοιπών, γενικών και τυπικών, προσόντων διορισμού των άρθρων 11 έως 17 του Ν. 3584/2007  όπως ισχύει και ότι δεν έχει  τα κωλύματα των άρθρων 15 – 17 του Ν. 3584/2007, όπως ισχύει.

Η πλήρωση   εκάστης θέσεως ενεργείται µε απόφαση του Δημάρχου, που θα δημοσιευτεί στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, ο οποίος θα προσλάβει το πρόσωπο που κατά την κρίση του είναι κατάλληλο για την κάθε παραπάνω θέση  (παρ. άρθρου 163 του ν.3584/2007). Η πρόσληψη ολοκληρώνεται µε την υπογραφή από τον  κάθε προσλαμβανόμενο, ειδικής σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Η εργασιακή σχέση των Ειδικών Συνεργατών διέπεται αποκλειστικά από τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν. 3584/2007, όπως ισχύουν. Ο Ειδικός Συνεργάτης δεν παρεμβάλλεται στην οργανωτική και βαθμολογική κλίμακα ούτε η θέση του έχει αντιστοιχία µε τις θέσεις της κλίμακας αυτής. Υπόκειται απευθείας στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου, για την επικουρία του οποίου προσλαμβάνεται, χωρίς να ασκεί αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής.

Η παρούσα γνωστοποίηση να δημοσιευτεί,  στην εφημερίδα <<ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ>> της Τρίπολης, (σε ένα φύλλο της εφημερίδας) και να αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας, στο «Διαύγεια», καθώς  και στην ιστοσελίδα του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.

.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Ν. ΛΥΣΙΚΑΤΟΣ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.