Πρόσληψη τομεαρχών δακοκτονίας στην Π.Ε. Αρκαδίας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πρόσληψη τομεαρχών δακοκτονίας στην Π.Ε. Αρκαδίας

Αύγουστος 10, 2018 - 12:45
2 σχόλια

Η Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών αναγκών στο Πρόγραμμα Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2018 της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας Περιφέρειας Πελοποννήσου, που εδρεύει στη Τρίπολη του Ν. Αχαΐας για τις ανάγκες αυτής στο Άστρος που εδρεύει στο δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Περιφέρεια Πελοποννήσου, Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας, Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Τμήμα Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Δεληγιάννη 9, Τ.Κ. 221 32 - Τρίπολη, υπόψη κ. Τσέκου Γεωργίου (τηλ. επικοινωνίας: 2710-222691 και 2710-237074).

Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ


2 Σχόλια

Να γίνουν μόνιμες προσλήψεις προσωπικού τουλάχιστον 20 ατόμων ώστε να σταματήσουν τα προβλήματα κάθε χρόνο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.