Πρόσληψη προσωπικού στη Βόρεια Κυνουρία

Πρόσληψη προσωπικού στη Βόρεια Κυνουρία

Οκτώβριος 26, 2016 - 12:06
4 σχόλια

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8 μήνες), ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα, ειδικότητας ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων [Ισοπεδωτής γαιών (ομάδας Ζ' τάξης Γ')].

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, Τ.Κ 22001, Άστρος, Ν. Αρκαδίας, υπόψη κας Ανθούλας Πουλημένου (τηλ. επικοινωνίας: 2755360122).

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη ΕΔΩ


4 Σχόλια

Μήπως φτιάξετε τις συνδέσεις με βιολογικό στον Ατσίγγανο; χλωμό το βλέπω! (θα μας πείτε δεν υπάρχουν λεφτά....... παλιό αυτό, κάτι άλλο έχετε να μας πείτε;) σας βαρεθήκαμε κύριοι της δημαρχίας! μας λέγατε ότι να φύγει το καλοκαίρι,για να μην ενοχληθεί ο κόσμος στην παραλία του Ατσίγγανου και τότε θα αρχίσουν τα έργα, που είναι τα έργα σύνδεσης με τον βιολογικό των σπιτιών στον Ατσίγγανο; Στη γωνία........στρίβουν,προσοχή μην παλαντζάρετε!

Ενταξει αστρινε 13, μπορεί να έχεις σπίτι στον ατσιγγανο, αλλα ρε φιλε σε καθε ανάρτηση αυτο λες. Πες και.τιποτα άλλο. ΑΛλο παραπονο δεν έχεις απο το Δήμο? Ετσι για την ποικιλία.

23.05 πέστα και ξαναπέστα γιατί δεν μπορούν να γίνονται έργα για μερικούς και όχι για όλους, οι άλλοι φαίνεται ότι δεν έχουν μπάρμπα στην Κορώνη (μόνο οι ψηφοφόροι έχουν μπάρμπα).

Εκεί στον ατσίγγανο, όλοι Δαλιάνη είχατε ψηφήσει; Έναν μπάρμπα δεν είχε κανένας;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.