Πρόσληψη γυμναστή από τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Πρόσληψη γυμναστή από τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Νοέμβριος 13, 2017 - 17:00
1 σχόλια

Για την πρόσληψη Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής στα προγράμματα «Άθληση για όλους», περιόδου 2017-2018, για τη σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου Πτυχιούχου Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Καλαθοσφαίριση,  για την κάλυψη των αναγκών υλοποίησης του προγράμματος «Άθληση για Όλους 2017-2018, »με ωριαία αποζημίωση, διάρκειας έως 8 μήνες και όχι πέραν της 31/7/2018.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση που μπορούν να την προμηθευτούν από τον Δήμο και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, Τ.Κ 22001, Άστρος, Ν. Αρκαδίας, υπόψη κας Ανθούλας Πουλημένου (τηλ. επικοινωνίας: 2755360122).

Περισσότερα ΕΔΩ


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.