Πρόσληψη γιατρού και νοσηλευτή για τις παιδικές κατασκηνώσεις στο Άστρος

Πρόσληψη γιατρού και νοσηλευτή για τις παιδικές κατασκηνώσεις στο Άστρος

Ιούνιος 19, 2018 - 21:15
2 σχόλια

Αιτήσεις έως 21 Ιουνίου

Ο Δήμαρχος Τρίπολης

έχοντας υπόψη:

Tην 270/2018 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία ελήφθη σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν. 3584/2007 «Κώδικας Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών υπαλλήλων» και εγκρίθηκε με την υπ’ αριθ. 71536/18-4-2018 απόφαση Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.
Τη με αρ. πρωτ. 12986/7-5-2018 προηγούμενη ανακοίνωσή μας περί πρόσληψης προσωπικού για τις ανάγκες λειτουργίας των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου.
Το γεγονός ότι δεν καλύφθηκαν οι θέσεις του Ιατρού ( και ελλείψει αυτού νοσηλευτή) και του νοσηλευτή (και ελλείψει αυτού βοηθού νοσηλευτή), που προκηρύχθηκαν με την πιο πάνω Ανακοίνωση.

Ανακοινώνει

Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα έως δύο (2) μήνες , δύο (2) ατόμων για τις ανάγκες λειτουργίας των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου στο Παράλιο Άστρος, των παρακάτω ειδικοτήτων:

Ενός   (1 ) ιατρού, και ελλείψει   αυτού  νοσηλευτή
Ενός (1) νοσηλευτή και ελλείψει αυτού βοηθού νοσηλευτή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα έντυπο της αίτησης και τα κατά περίπτωση απαιτούμενα δικαιολογητικά:

α)Από τα γραφεία του Δήμου (Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών - Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας – Λαγοπάτη 45 (1ος όροφος) – Τρίπολη.

Τηλ: 2713-600431,432

β) Από την ιστοσελίδα του Δήμου www.tripolis.gr

Οι αιτήσεις με τα δικαιολογητικά πρέπει να έχουν υποβληθεί στον Δήμο Τρίπολης το αργότερο έως και 21 Ιουνίου 2018.

Υπεύθυνη Δήλωση 1

 Υπεύθυνη Δήλωση 2

Αίτηση

Δικαιολογητικά Ιατρού – Νοσηλευτή – Βοηθού Νοσηλευτή


2 Σχόλια

Καλά ρε άχρηστοι, την Κυριακή ξεκινά η 2η κατασκηνωτική περίοδος και λειτουργείτε τις κατασκηνώσεις χωρίς γιατρό και νοσηλευτή; Κι ακόμη δεν έχετε πάει να κρυφτείτε ρε ξεφτίλες; Πόσο ξεφτιλισμένοι πια; Ε, πόσο;

Καλά μην κάνετε τραγική την μη ύπαρξη γιατρού γιατί και πέρυσι μια κοπελίτσα είχαν προσλάβει, βοηθό νοσηλευτή, που συστηνόταν σαν γιατρός. Στο φαρμακείο της κατασκήνωσης δε δεν υπήρχε ούτε αντιπυρετικό. Βράδυ με πήραν τηλ ότι το παιδί μου έχει πυρετό και ρωτούσαν τι να του δώσουν γιατί δεν ήξεραν, τους είπα αντιπυρετικό ποιο, πόσο κτλ. και δεν είχαν, πήγε ένας εργαζόμενος στο φαρμακείο του Άστρους 11:30 το βράδυ. Η δε κοπελιά "πουλιά στον αέρα" ....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.