Τατούλης

Πρόσληψη φύλακα θήρας από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Τρίπολης

Πρόσληψη φύλακα θήρας από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Τρίπολης

Σεπτέμβριος 10, 2019 - 20:49
0 σχόλια

Ο 1ος Κυνηγετικός Σύλλογος Τρίπολης προκειμένου να καλύψει άμεσα εποχιακές ανάγκες για θηροφύλαξη και γενικότερα για την προστασία του περιβάλλοντος θα προχωρήσει στην πρόσληψη ενός ιδιωτικού φύλακα θήρας με σύμβαση μερικής απασχόλησης ορισμένου χρόνου(τετράμηνου με δυνατότητα επέκτασης σε εξάμηνο), όπως αποφάσισε ομόφωνα στην συνεδρίασή του.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις υποψηφιότητάς τους μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως αναφέρεται στην σχετική προκήρυξή μας, μέχρι και 25/9/2019 κατά τις ακόλουθες ημέρες και ώρες: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-13:00 στην έδρα του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης Νικηταρά 1.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τη σχετική αναλυτική προκήρυξή μας μαζί με την απαιτούμενη αίτηση υποψηφιότητας και να πληροφορούνται σχετικά από τα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης κατά τις προαναφερθείσες ημέρες και ώρες.

1ος Κυνηγετικός Σύλλογος Τρίπολης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.