Πρόσληψη εκπαιδευτών σε προγράμματα δια βίου μάθησης

Πρόσληψη εκπαιδευτών σε προγράμματα δια βίου μάθησης

Οκτώβριος 25, 2010 - 22:27

Το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ στο πλαίσιο του έργου «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ», το οποίο εντάσσεται στο Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» της προγραμματικής περιόδου «ΕΣΠΑ 2007-2013» και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και κατά 20% από εθνικούς πόρους, αναζητά εκπαιδευτές για τα παρακάτω θεματικά αντικείμενα:

• Εκμάθηση Ξένων Γλωσσών σε Εργαζόμενους με στοιχειώδη ακαδημαϊκά προσόντα ( Αγγλικά επίπεδο Α2 και Β1 /Γαλλικά επίπεδο Α2)
• Υγιεινή και Ασφάλεια στο χώρο εργασίας
• Εκπαίδευση στις Νέες Τεχνολογίες (Εισαγωγικές γνώσεις Πληροφορικής, Βασικές – Συμπληρωματικές Γνώσεις στην Πληροφορική και Εξειδικευμένες Γνώσεις στην Πληροφορική)
• Εκπαίδευση Εργαζομένων στην Εκπαίδευση Ενηλίκων
-Σχεδιασμός, Υλοποίηση, Αξιολόγηση Προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης
-Δυναμική της ομάδας και Επικοινωνία
-Διαπολιτισμική εκπαίδευση και Εκπαιδευτές ενηλίκων
Οι εκπαιδευτές πρέπει να περάσουν υποχρεωτικά ταχύρυθμο πρόγραμμα εκπαίδευσης εκπαιδευτών διάρκειας 25 ωρών που θα υλοποιηθεί από το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ.
Υποχρεωτικά Προσόντα
Η προκήρυξη αυτή απευθύνεται σε εκπαιδευτές κατόχους τουλάχιστον πτυχίου Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σχετικού με τα αντικείμενα εκπαίδευσης καθώς και με εκπαιδευτική και διδακτική εμπειρία.

Επιθυμητά προσόντα
• Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών
• Επαγγελματική εμπειρία συναφής με τα αντικείμενα εκπαίδευσης
• Πρόγραμμα εκπαίδευσης εκπαιδευτών
• Επαρκής γνώσεις Αγγλικής γλώσσας
• Επαρκής γνώση χειρισμού Η/Υ

Αμοιβή

Η ωριαία αμοιβή θα οριστεί σύμφωνα με τις προβλέψεις της σχετικής νομοθεσίας καθώς και των προσόντων των επιλεγέντων

Δικαιολογητικά που πρέπει να κατατεθούν
1. Σύντομο Βιογραφικό με συνοπτική περιγραφή των σπουδών, της επαγγελματικής εμπειρίας καθώς και της εκπαιδευτικής και διδακτικής εμπειρίας καθώς και
2. Πιστοποιητικά που να αποδεικνύουν τα όσα επικαλούνται οι υποψήφιοι στο βιογραφικό τους σημείωμα
Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που περιέχονται στα ανωτέρω δικαιολογητικά θα τύχουν επεξεργασίας αποκλειστικά για το σκοπό της επιλογής των υποψηφίων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 2472/1997 για την «προστασία του ατόμου από την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων».
Οδηγίες Υποβολής
Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να καταθέτουν τα βιογραφικά τους και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά στο ΙΝΕ/ΓΣΣΕ Πελοποννήσου, Σπάρτης 8, Τρίπολη 22100

Ημερομηνία λήξης υποβολής : 29/10/2010

Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. 2710 243345, ώρες 08:00 – 14:00, υπεύθυνοι: Αθανάσιος Παπαδολιάς, Νίκος Αποστολόπουλος

Ειδήσεις: