Πρόσληψη ειδικού συμβούλου και επιστημονικού συνεργάτη στον Δήμο Τρίπολης

Πρόσληψη ειδικού συμβούλου και επιστημονικού συνεργάτη στον Δήμο Τρίπολης

Φεβρουάριος 10, 2016 - 12:57
3 σχόλια

Με δύο αποφάσεις στη Διαύγεια ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής γνωστοποιεί ότι θα προσλάβει έναν ειδικό σύμβουλο και έναν επιστημονικό συνεργάτη.

Για τον ειδικό σύμβουλο:

Πρόσληψη ειδικού συμβούλου σε θέματα σχεδιασμού και εφαρμογής κοινωνικών πολιτικών, διεξαγωγής κοινωνικών ερευνών, δράσεων σχετικών με την υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, καθώς και σε θέματα επικοινωνίας με τους εμπλεκόμενους φορείς και ενημέρωσης των πολιτών για τις παραπάνω δράσεις .

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:

Α)Πτυχίο ή δίπλωμα Ανωτάτου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής.
Β) Ειδίκευση σε επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των Ο.Τ.Α. που αποδεικνύεται με αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση (δημοσιεύσεις, συμμετοχή σε συνέδρια, ομάδες εργασίας κ.λ.π.) ή αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία, ανάλογη με τα αντικείμενα απασχόλησης. Επίσης η ειδίκευση αυτή μπορεί να αποδεικνύεται και από την ιδιότητα των προσλαμβανομένων ως επαγγελματιών ειδικής εμπειρίας .
Γ) Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/2007.

Για τον επιστημονικό συνεργάτη:

Πρόσληψη επιστημονικού συνεργάτη σε οικονομικά θέματα και σε θέματα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:

Α)Πτυχίο ή δίπλωμα Ανωτάτου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής.
Β)Διδακτορικό δίπλωμα ή τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών Ανώτατης Σχολής της ημεδαπής ή αλλοδαπής ή αξιόλογες ειδικές μελέτες, σχετιζόμενα με το αντικείμενο απασχόλησής τους.
Γ) Πολύ καλή γνώση (τουλάχιστον) της αγγλικής γλώσσας.
Δ)Ειδίκευση σε επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των Ο.Τ.Α. που αποδεικνύεται με αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση (δημοσιεύσεις, συμμετοχή σε συνέδρια, ομάδες εργασίας κ.λ.π.) ή αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία, ανάλογη με τα αντικείμενα απασχόλησης. Επίσης η ειδίκευση αυτή μπορεί να αποδεικνύεται και από την ιδιότητα των προσλαμβανομένων ως επαγγελματιών ειδικής εμπειρίας .
Ε) Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/2007.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων με βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά θα κατατίθενται μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου 2016 στα γραφεία του Δήμου Τρίπολης, τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας, Λαγοπάτη 45 και Αταλάντης (τηλ. 2713 600431-432) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.


3 Σχόλια

ΚΟΤΖΑΜ ΛΟΓΙΣΤΗΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Ο Μήτσσσιος ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ????? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΩΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΗΡΕ ΝΥΧΤΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΙΟΝ ?????

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.