Προσλήψεις προγραμματίζει το ΝΠΔΔ Τρίπολης

Προσλήψεις προγραμματίζει το ΝΠΔΔ Τρίπολης

Μάρτιος 06, 2019 - 14:05
0 σχόλια

Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Δήμου Τρίπολης συνεδρίασε για τον προγραμματισμό προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου έτους 2019.

Ομόφωνα αποφασίστηκε να ζητηθεί η έγκριση πρόσληψης της ΠΥΣ 33/2006 όπως ισχύει δύο ατόμων ειδικότητας ΤΕ βρεφονηπιοκόμων, δύο ατόμων ειδικότητας ΔΕ Μαγείρων και ενός ατόμου ειδικότητας ΥΕ Γενικών καθηκόντων με οκτάμηνη σύμβαση για την κάλυψη αναγκών του ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης για το έτος 2019.

Οι ανωτέρω θέσεις προβλέπονται στον ΟΕΥ του ΝΠΔΔ του Δ. Τρίπολης.

Η δαπάνη μισθοδοσίας του υπό πρόσληψη προσωπικού έχει προβλεφθεί και θα βαρύνει τις οικείες πιστώσεις του προϋπολογισμού του ΝΠΔΔ του Δ. Τρίπολης έτους 2019.

Για το έτος 2018 χορηγήθηκε έγκριση από την Επιτροπή της ΠΥΣ 33/2006 πρόσληψης τριών ατόμων. Με την 238/2018 Απόφασή μας καθορίστηκαν οι ειδικότητες προσωπικού που κρίθηκε απαραίτητο για την λειτουργία των υπηρεσιών του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης ολοκληρώθηκε η διαδικασία πρόσληψής τους ως εξής: 2 άτομα ειδικότητας Μαγείρων και 1 άτομο ειδικότητας ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων η σύμβασή τους λήγει την 31/07/2019 (υπηρετούν σε Παιδικούς Σταθμούς)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.