Προσλήψεις προγραμματίζει η ΠΕ Αρκαδίας στην Τρίπολη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Προσλήψεις προγραμματίζει η ΠΕ Αρκαδίας στην Τρίπολη

Οκτώβριος 13, 2018 - 14:40
0 σχόλια

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου (Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας) ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, που εδρεύει στην Τρίπολη Ν. Αρκαδίας.

Υπηρεσία

Έδρα υπηρεσίας

Ειδικότητα

Διάρκεια σύμβασης

Αριθμός

ατόμων

Περιφερειακή

Ενότητα Αρκαδίας

Τρίπολη

ΤΕ

Διοικητικού – Λογιστικού

8 μήνες

1

Περιφερειακή

Ενότητα Αρκαδίας

Τρίπολη

ΤΕ

Μηχανικών –

Μηχανολόγων

Μηχανικών

8 μήνες

1

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Περιφέρεια Πελοποννήσου, Πλατεία Εθνάρχου Μακαρίου, Τρίπολη, Τ.Κ. 22131, απευθύνοντάς την στη Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Λειτουργίας, Διεύθυνση Διοίκησης, Τμήμα Προσωπικού, υπόψη κου Σωτηρόπουλου Νικόλαου (τηλ. επικοινωνίας: 2713-601149, 2713-601131).

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.