Προσλήψεις προγραμματίζει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας

Προσλήψεις προγραμματίζει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας

Φεβρουάριος 12, 2019 - 15:51
0 σχόλια

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας, που εδρεύει στην Τρίπολη του Νομού Αρκαδίας.

-Αρχαιολογικός Χώρος και Μουσείο Λυκόσουρας (Δ. Μεγαλόπολης)

1 θέση ΔΕ Φύλαξης- Πληροφόρησης Ημερησίων Φυλάκων Αρχαιοτήτων

-Κάστρο και Μνημεία Καρύταινας (Δ. Μεγαλόπολης)

1 θέση ΔΕ Φύλαξης- Πληροφόρησης Ημερησίων Φυλάκων Αρχαιοτήτων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:
Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας, Καλαβρύτων 211, Τ.Κ. 22100 Τρίπολη, υπόψη κας Μ. Δεμερούκα (τηλ. επικοινωνίας: 2710 225243 εσωτ. 119).

Η απόφαση δημοσιεύθηκε στην Διαύγεια την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της Υπηρεσίας , στα παραρτήματα αυτής (Αρχαιολογικός Χώρος και Μουσείο Λυκόσουρας, Κάστρο και Μνημεία Καρύταινας) καθώς και στο χώρο των ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων των Δήμων Τρίπολης και Μεγαλόπολης, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Η προκήρυξη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.