Προσλήψεις ατόμων για απασχόληση παιδιών στη Βόρεια Κυνουρία

Προσλήψεις ατόμων για απασχόληση παιδιών στη Βόρεια Κυνουρία

Οκτώβριος 09, 2015 - 18:21
0 σχόλια

Το Ν.Π.Ι.Δ. της «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Βόρειας Κυνουρίας»  ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά τρία (3) άτομα για την κάλυψη αναγκών της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, που εδρεύει στο Άστρος, με αντικείμενο την εκτέλεση των έργων: α) «Δημιουργική απασχόληση παιδιών ηλικίας 5-12 ετών με ελαφρά κινητικά ή αισθητηριακά προβλήματα» και β) «Εργοθεραπεία των παιδιών με ειδικές ανάγκες του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ», συνολικής διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως 31-7-2016. 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν σχετική αίτηση και να την υποβάλουν, είτε  αυτοπροσώπως , είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, για την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, Τ.Κ. 22001, Άστρος, υπόψη κας Σούρσου Έλενας (τηλ. επικοινωνίας: 2755023821).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις από 12/10/2015 ημέρα Δευτέρα μέχρι και την 21/10/2015, ημέρα Τετάρτη  και ώρα 15:00 μ.μ

Δείτε ΕΔΩ τους πίνακες με τα απαραίτητα προσόντα , τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.