Πρόσκληση υποβολής προσφορών επισκευής ισογείου κτιρίου για χρήση Νηπιαγωγείου στο Παράλιο Άστρος

Πρόσκληση υποβολής προσφορών επισκευής ισογείου κτιρίου για χρήση Νηπιαγωγείου στο Παράλιο Άστρος

Αύγουστος 09, 2017 - 17:41
0 σχόλια

Ο Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Κληροδοτήματος Δεληγιάννη έχοντας υπόψη: 

1) Τον Ν.4182/2013 

2) Την ανάγκη για την επισκευή ισογείου κτιρίου για χρήση Νηπιαγωγείου στο Παράλιο Άστρος, από πόρους του Κληροδοτήματος Δεληγιάννη, προϋπολογισμού 19.000,00 € 

3) Τις επισυναπτόμενες τεχνικές προδιαγραφές 

Προκηρύσσει 

Την έναρξη της διαδικασίας υποβολής κλειστών προσφορών για την παροχή της επισκευής ισογείου κτιρίου για χρήση Νηπιαγωγείου στο Παράλιο Άστρος.

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής κλειστών προσφορών, στο Πρωτόκολλο του Δήμου μας, ορίζεται η Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017 και ώρα 10.00.πμ. Η ανάθεση θα γίνει από την Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδοτήματος, σε ειδική συνεδρίαση, όπου θα συνεκτιμηθούν οι τεχνικές και οι οικονομικές προσφορές που θα υποβληθούν. 

Ο φάκελος προσφοράς θα περιέχει: 

1) Υπεύθυνη δήλωση, στην οποία να βεβαιώνεται ότι ο προσφέρων έλαβε γνώση των τεχνικών προδιαγραφών και της παρούσας διαδικασίας και τα αποδέχεται. 

2) Υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα βεβαιώνεται ότι ο προσφέρων είναι ασφαλιστικά και φορολογικά ενήμερος και ότι δεν έχει καταδικασθεί τελεσίδικα για σοβαρά αδικήματα (πριν την ανάθεση θα ζητηθούν από τον υποψήφιο ανάδοχο ασφαλιστική, φορολογική ενημερότητα και ποινικό μητρώο). 

3) Τεχνικά χαρακτηριστικά των εργασιών με αα. 9,10 και 11 των τεχνικών προδιαγραφών. 

4) Οικονομική προσφορά (υπό μορφή ποσοστού έκπτωσης επί των τιμών των τεχνικών προδιαγραφών).

Για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης καθώς και τις τεχνικές προδιαγραφές, ανοίξτε το συνημμένο αρχείο.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.