Πρόσκληση συμμετοχής στο Εκθεσιακό περίπτερο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στην 84η ΔΕΘ

Πρόσκληση συμμετοχής στο Εκθεσιακό περίπτερο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στην 84η ΔΕΘ

Ιούλιος 11, 2019 - 13:03
0 σχόλια

Το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η ΔΕΘ, έρχεται στην 84η διοργάνωσή της, από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2019, να γράψει ένα ακόμα λαμπρό κεφάλαιο στην ιστορία της.  Η εξωστρέφεια και ο δυναμισμός της ελληνικής οικονομίας, οι επιχειρήσεις που αναπτύσσονται από όλη την χώρα, οι ξένες συμμετοχές και ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων (επιχειρηματικών, πολιτιστικών και ψυχαγωγικών) συνθέτουν το σκηνικό της 84ης ΔΕΘ. Τιμώμενη Χώρα στην φετινή έκθεση θα είναι η Ινδία.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, αξιοποιώντας το μνημόνιο συνεργασίας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕ) με την ΔΕΘ ΑΕ, ενημερώνει τις επιχειρήσεις  – μέλη του που επιθυμούν να συμμετέχουν με δικό τους περίπτερο στην 84η ΔΕΘ, ότι είναι δικαιούχοι προσφοράς μειωμένης τιμής ενοικίασης περιπτέρου: 34€/τ.μ. πλέον ΦΠΑ. Το κόστος περιλαμβάνει: παραχώρηση εκθεσιακού χώρου, κλιματισμό, γενική φύλαξη, καθαριότητα και χώρος. Οποιαδήποτε επιπλέον κατασκευή – ανάπτυξη δομής ή ενοικίασης εξοπλισμού επιβαρύνει τους χρήστες.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 84η ΔΕΘ καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019, συμπληρώνοντας σε πρώτη φάση την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής, την οποία μπορούν να βρουν την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr (στη διαδρομή σημαντικά, εκθέσεις).

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με το Επιμελητήριο Αρκαδίας όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα τηλέφωνα: 2710 227141-2.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.