Πρόσκληση συμμετοχής στην Παμπελοποννησιακή Έκθεση Τεγέας

Πρόσκληση συμμετοχής στην Παμπελοποννησιακή Έκθεση Τεγέας

Ιούλιος 28, 2018 - 20:11
0 σχόλια

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει τα μέλη του ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συμμετάσχει στην  Παμπελοποννησιακή Έκθεση Τεγέας που θα διεξαχθεί από 14 έως 21 Αυγούστου στην Τεγέα Αρκαδίας, Πάρκο της Παλαιάς Επισκοπής.

Η Παμπελοποννησιακή έκθεση Τεγέας αποτελεί θεσμό για την Πελοπόννησο, έχει καταξιωθεί στη συνείδηση του κοινού και των επαγγελματιών, σαν ένα από τα κορυφαία γεγονότα της περιοχής και πάντα επικεντρώνεται στην ανάδειξη και την προώθηση των τοπικών προϊόντων και των ειδών γεωργικής ανάπτυξης. Η έκθεση πλαισιώνεται από τις Θρησκευτικές και Πολιτιστικές εκδηλώσεις του Τεγεατικού Συνδέσμου, με πάνω από 50.000 επισκέπτες, μεγάλη μερίδα των οποίων  επισκέπτονται τους χώρους της έκθεσης και ενημερώνονται για τα ποιοτικά προϊόντα της Πελοποννήσου.

Οι συμμετέχοντες στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου δεν θα επιβαρυνθούν με κάποιο κόστος αλλά λόγω του περιορισμένου χώρου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για τους ανωτέρω λόγους επιθυμούμε να μας δηλώσουν τη συμμετοχή τους συμπληρώνοντας την επισυναπτόμενη αίτηση (πατήστε εδώ για να την κατεβάσετε), την οποία θα αποστείλουν στο email: invest.in.peloponnese@gmail.com ή στο φαξ: 2713601115, μέχρι την Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018 και ώρα 12.00.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.