Πρόσκληση Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την προσφορά τοπικών προιόντων

Πρόσκληση Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την προσφορά τοπικών προιόντων

Ιούνιος 16, 2019 - 17:18
0 σχόλια

Αγαπητά μέλη,

Στις  26/06/2019 θα πραγματοποιηθεί  στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης η 5η  Επιτροπή Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος (Ε.Π.) ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2014 – 2020 η οποία, ως το ανώτερο όργανο του Ε.Π., έχει ως σκοπό την παρακολούθηση της πορείας υλοποίησής του.

Η Επιτροπή Παρακολούθησης αποτελείται από εκπροσώπους  Δημοσίων Αρχών, Ειδικών Υπηρεσιών και Επιτελικών δομών Υπουργείων καθώς και εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης. Στην Επιτροπή Παρακολούθησης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2014-2020 συμμετέχουν επίσης χωρίς δικαίωμα ψήφου εκπρόσωποι της Επιτροπής Δημοσιονομικού Ελέγχου (ΕΔΕΛ), της Γενικής Διεύθυνσης Δημοσίων Επενδύσεων, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, των Ειδικών Υπηρεσιών, της Εθνικής Αρχής Συντονισμού και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης και της διήμερης φιλοξενίας των μελών της Επιτροπής στην Τρίπολη (σύνολο 90 άτομα), οι διοργανωτές θα ήθελαν να προσφέρουν ως δώρο μια τσάντα με τοπικά προϊόντα της Αρκαδίας τα οποία παράγονται από Επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου.

Εάν επιθυμείτε να προσφέρετε προϊόντα σας για την δημιουργία των δώρων που θα προσφερθούν στους συνέδρους, προβάλλοντας έτσι την επιχείρησή σας και τα προϊόντα της Αρκαδίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και ευελπιστούμε στη ευγενική προσφορά των προϊόντων των τοπικών μας Επιχειρήσεων.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες με το Επιμελητήριο Αρκαδίας στα τηλέφωνα: 2710 227141-2.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.