Προσφυγή του Αστέρα κατά του Παναθηναϊκού για Κουρμπέλη

Προσφυγή του Αστέρα κατά του Παναθηναϊκού για Κουρμπέλη

Ιούλιος 13, 2018 - 15:10
0 σχόλια

Με ανακοίνωση της η ΕΠΟ γνωστοποίησε ότι ο Αστέρας Τρίπολης έκανε προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού για χρήματα που χρωστάει στην αρκαδική ομάδα από τη μεταγραφή του Δημήτρη Κουρμπέλη τον Ιανουάριο του 2017.

Ο Παναθηναϊκός είχε αγοράσει τον Αρκά μεσοαμυντικό πριν από ενάμιση χρόνο για 700.000 ευρώ από τον Αστέρα Τρίπολης με τη συμφωνία να προβλέπει πως θα δίνει 100.000 ευρώ μηνιαίως, μέχρι την εξόφληση του.

Ωστόσο οι πληρωμές των πρασίνων για τον Δηήτρη Κουρμπέλη σταμάτησαν από τον Μάρτιο του 2017  με αποτέλεσμα να οφείλονται περίπου 400.000 ευρώ για τη μεταγραφή του στην αρκαδική ΠΑΕ.

Έτσι λοιπόν ο Αστέρας Τρίπολης που είχε ζητήσει από τον Παναθηναϊκό τα χρωστούμενα  δεν πήρε απάντηση με αποτελέσμα να παίρνει τα μέτρα του μέσω της ΕΠΟ, με το Διαιτητικό Δικαστήριο να συζητά την προσφυγή την Πέμπτη 19 Ιουλίου.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.