Προσφυγή για τα τέλη ύδρευσης από τους κατοίκους του Βαλτεσινίκου

Προσφυγή για τα τέλη ύδρευσης από τους κατοίκους του Βαλτεσινίκου

Απρίλιος 05, 2016 - 09:06
1 σχόλια

Στην Ειδική Επιτροπή του άρθρου 152 του Ν. 3463/2006

Την Κυριακή 3/4/2016 και ώρα 10.30 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ανοιχτή συγκέντρωση στην Ταβέρνα Κληματαριά, στο Βαλτεσινίκο. Στους παραυρεθέντες, εκπρόσωποι της Συντονιστικής Επιτροπής Κατοίκων Βαλτεσινίκου ανέλυσαν την απόφαση για την προσφυγή που έχουμε καταθέσει σχετικά με τα τέλη ύδρευσης, εστιάζοντας στα σημεία τα οποία η επιτροπή θεωρεί προκλητικά, μη σύννομα και περιέργως συμπλέοντα με τις παντελώς αυθαίρετες θέσεις του Δήμου Γορτυνίας.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν όλες οι υπάρχουσες δυνατότητες για συνέχιση ή διακοπή των διεκδικήσεων μας και ομόφωνα αποφασίστηκε να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο που είναι η προσφυγή στην Ειδική Επιτροπή του άρθρου 152 του Ν. 3463/2006. Στην Επιτροπή αυτή σύμφωνα με τον νόμο μετέχουν τρία μέλη, ο Πρόεδρος ή Αναπληρωτής Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αρκαδίας, ένας εκπρόσωπος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και ένας ανώτερος κρατικός υπάλληλος της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ο χρόνος εκδίκασης είναι συγκεκριμένος και δεσμευτικός και δεν υπερβαίνει το τρίμηνο. Είναι κατά βάση δικαστική διαδικασία και τα περιθώρια συμφεροντολογικών συναλλαγών ελαχιστοποιούνται.

Δυστυχώς η διαδικασία αυτή δεν είναι άνευ κόστους καθ ότι απαιτεί προετοιμασία νομικών εγγράφων από δικηγορικό γραφείο και παράβολα, κόστη που συνολικά ανέρχονται στο ύψος των 1100 ευρώ.
Έτσι από χθες ξεκίνησε η συλλογή χρημάτων, που αρχικά ορίστηκε στα 20 ευρώ ανά οικογένεια, καθ’ ότι αναμένεται να συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός των 50 - 60 οικογενειών. Φυσικά με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα αποδοθεί πλήρης και λεπτομερής αναφορά και θα επιστραφούν τυχόν επιπλέον χρήματα στους συμμετέχοντες.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα με τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση synt.epitr.kat.valtesinikou@gmail.com ή να επικοινωνήσουν με κάποιο εκπρόσωπο της Συντονιστικής Επιτροπής Κατοίκων Βαλτεσινίκου στα τ/φ 6937804239 ή 6955694994.

Λεπτομέρειες για τα σημεία που θεωρείται ως λανθασμένη η απόφαση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Συντονιστικής Επιτροπής ΕΔΩ

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Παιδιά δυστυχώς ο λογαριασμός του νερού πρέπει να πληρώνεται από όλους. Δηλαδή εγώ που πληρώνω το νερό μου θα πρέπει να πληρώνω και... το δικό σου ; Αν κάποιος κρύβει συνδέσεις και παίρνει αυθαίρετα νερό είναι παράνομο.Να πληρώσετε την κατανάλωσή σας να μη επιβαρ΄υνετε τους άλλους. Κακό είναι ; Σας ζητά κανείς κάρτι άλλο ;....Ασχοληθείτε με κάτι πιό δημιουργικό. Εξ άλλου τρόποι αντιπολίτευσης υπάρχουν και άλλοι...πιό πιστικοί...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.