Πρόσφυγες αυτοκτόνησαν σε ξενοδοχείο φιλοξενίας

Πρόσφυγες αυτοκτόνησαν σε ξενοδοχείο φιλοξενίας

Δεκέμβριος 26, 2019 - 19:01
2 σχόλια

Το Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων (Greek Forum of Refugees), με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook μετέδωσε ότι αυτοκτόνησαν δύο πρόσφυγες σε ξενοδοχείο των Μουριών του Κιλκίς, το οποίο και φιλοξενεί περισσότερους από 400 πρόσφυγες συνολικά.

«Οδυνηρές ειδήσεις από το Κιλκίς και την περιοχή των Μουριών. Σε ξενοδοχείο της περιοχής όπου φιλοξενούνται 350 – 400 πρόσφυγες, δύο νέοι άνδρες αυτοκτόνησαν, ο ένας χθες κι ο άλλος σήμερα.

Ο πρώτος, Αφγανικής καταγωγής, πατέρας δύο παιδιών, 32 – 33 ετών, βρέθηκε σε μία γέφυρα κρεμασμένος, έξω από το ξενοδοχείο. Ο δεύτερος άνθρωπος, Ιρακινής καταγωγής, κοντά στα 30 χρονών, βρέθηκε κρεμασμένος στο διάδρομο του ξενοδοχείου από το συγκάτοικό του, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει περισυλλέξει, ήδη, τα πτώματα των δύο ανθρώπων».

 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Hτάνε σίγουρα αυτοκτονία ; η’ τους κρέμασαν καποιοι από άλλες εθνικότητες που έχουν μεγάλες κόντρες και έχθρες ;

Αυτές τις ανακοινώσεις τις βγάζει η αστυνομία. Κανένα φόρουμ, ή μκο, ή σύλλογος. Εδώ τι συμβαίνει; Κρύβουμε την πικρό αλήθεια κάτω από το χαλάκι. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν κανένα σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή. Περαστικά μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.