Πρόσφυγες: Αγαπάμε την Τρίπολη - Θέλουμε να ζήσουμε εδώ (pics,vid)

Πρόσφυγες: Αγαπάμε την Τρίπολη - Θέλουμε να ζήσουμε εδώ (pics,vid)

Οκτώβριος 30, 2019 - 10:51
13 σχόλια

Πρόσφυγες καθάρισαν τα πάρκα της Τρίπολης

Οι πρόσφυγες που διαμένουν στην πόλη της Τρίπολης εδώ και περίπου δύο χρόνια στο πλαίσιο του Έργου «Διαμονή και βοήθεια σε αιτούντες άσυλο και πρόσφυγες στην Τρίπολη - Accommodation and assistance to asylum seekers and refugees in Tripoli» του προγράμματος ESTIA θέλησαν να καθαρίσουν τα πάρκα της πόλης.

Με δική τους πρωτοβουλία, όπως επισημάνθηκε, 20 περίπου πρόσφυγες την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου με την αρωγή της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Τρίπολης  και σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Πάρνωνα. Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ, καθάρισαν το πάρκο στο Πνευματικό Κέντρο, και το πάρκο στο τρενάκι.

Η κυρία Πένυ Αλεξοπούλου, ψυχολόγος στο πρόγραμμα «Εστία» της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, μίλησε για τη δράση είπε ότι οι πρόσφυγες προωθώντας να βρουν τους ρυθμούς τους, θέλησαν ανταποδοτικά να καθαρίσουν τα πάρκα τα οποίοι και οι ίδιοι καθημερινά επισκέπτονται.

Η δράση ξεκίνησε από την πλατεία Άρεως. Μικρής, αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας φιλοξενούμενοι πρόσφυγες, έλαβαν μέρος στη δράση, θέλοντας να δείξουν ότι αγαπούν την πόλη που τους φιλοξενεί.

Ένας Σύρος στρατιωτικός το επάγγελμα είπε ότι νιώθει χαρούμενος που θα λάβει μέρος στη δράση, προσθέτοντας ότι με χαρά θα συμμετάσχει και σε νέες δράσεις καθαρισμού.

Μου αρέσει πολύ εδώ και θέλω να συνεχίσω να μείνω εδώ, θέλω να βρω μια εργασία

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Πρόσφυγες καθάρισαν τα πάρκα της Τρίπολης


13 Σχόλια

ρε τενεκε από που θα αρπάξει ψηφαλάκι; Αφού μόνο όσοι έχουν ελληνική ιθαγένεια ψηφίζουν.

12:17 Είσαι αγράμματος ηλίθιος, αλλά είσαι και άσχετος αγράμματος ηλίθιος. Ποιος θα τον ψηφίσει απ' αυτούς βρε στούκας το Λαγό; Έχει πάρει κανείς τους ελληνική υπηκοότητα; Σας έχει φάει η εξυπνάδα μερικούς κι όλο τούβλα πετάτε! Τίγκα στην εξυπνάδα, την κουτοπονηριά και το κουτσομπολιό αυτή η πόλη. Έλεος!

14.26 αγαπούλα, επειδή αναρωτιέσαι πώς σε βρίσκουν, στο έχω ξαναπεί: από το φθόνο και τα κόμπλεξ που κουβαλάς και από το βρωμερό σου στόμα... βρωμάς και ζέχνεις σαν βόθρος από χιλιόμετρα... Ακόμη κι όταν έχεις δίκιο, το χάνεις με το μίσος σου. Αγάπα λιγάκι, θα σου κάνει καλό

ΚΑΛΗ ΕΠΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΛΑΓΕ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΘΑ ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Μέρα γεύματος σανού για τους ιθαγενείς. Και που να αρχίσει η πραγματική δράση του υβριδικού πολέμου της Τουρκίας!

Οι μαντήλες απαγορεύεται να εκτεθούν σε δημόσια δράση. Εχουν και οι προοδευτικοί της ανατολής τα όριά τους.

είμαι Τριπολιτσιώτισσα (όχι Τριπολίτισσα) πάππου προς πάππου και συγκινούμαι όταν συναντώ ανθρώπους που αγαπούν και αυτοί την ιδιαίτερη πατρίδα μου.

https://www.youtube.com/watch?v=GJEM5V1ayWA ΤΟ 1ο ΜΕΡΟΣ ΔΩΣΤΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΛΕΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.