Προσφορά τροφίμων σε 180 οικογένειες της Τρίπολης (photos&video)

Προσφορά τροφίμων σε 180 οικογένειες της Τρίπολης (photos&video)

Απρίλιος 16, 2014 - 12:42

«Η τοπική μας Εκκλησία δεν αδρανεί, στηρίζει και βοηθάει  καθ’  όλο το έτος τους εμπερίστατους  συνανθρώπους μας με το δέμα του φτωχού αδελφού» 

Στα πλαίσια της φιλανθρωπίας που ασκεί όλα αυτά τα χρόνια η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας με το φιλανθρωπικό της Πρόγραμμα « ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ»   εντάσσεται και  η Φιλανθρωπία που άσκησε την Μεγάλη Τετάρτη 16η Απριλίου 2014  προς 180 οικογένειες  της Πόλεως της Τριπόλεως μέσω των Ενοριών της Τριπόλεως,  διαθέτοντας και προσφέροντας με την παρουσία του   Σεβ. Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας  κ.κ. Αλέξανδρου, δέματα τροφίμων με ζυμαρικά,   λάδι,  Πορτοκάλια,  κρέατα  κ.λ.π.  για τις ημέρες του  Άγιου Πάσχα.

Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους προσέφερε για μια ακόμα φορά  ποσότητα χιλίων  κιλών κατεψυγμένων πουλερικών  δια την κάλυψη των αναγκών του φιλανθρωπικού προγράμματος « ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ » της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας.

Η ως άνω  ποσότητα παρελήφθη στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος  Τριπόλεως και  διενεμήθη στις Ενορίες της Πόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, οι εθελοντές του Φιλανθρωπικού Προγράμματος  « Το Καλάθι του Πτωχού Αδελφού » και οι αναξιοπαθούντες  αποδέκτες του Φιλανθρωπικού  Προγράμματος, εκφράζουν εκ βάθους καρδίας   τις  θερμές ευχαριστίες  τους προς τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου  π. Εφραίμ,  για την προσφορά αυτή και εύχονται  εις  αυτόν  και εις την αδελφότητα  της  ως άνω  Ιεράς Μονής καλό και πανεφρόσυνο Πάσχα.

                                                             

+  Ιερεύς Ιωάννης Σουρλίγγας

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/bsBhj8lgjGA