Προσφέρεται δωρεάν διαμονή στον γιατρό που θα υπηρετήσει στο χωριό Ράφτη στη Γορτυνία

Προσφέρεται δωρεάν διαμονή στον γιατρό που θα υπηρετήσει στο χωριό Ράφτη στη Γορτυνία

Σεπτέμβριος 15, 2018 - 19:02
0 σχόλια

Δωρεάν διαμονή προσφέρεται στον/στη γιατρό που θα θελήσει να εργαστεί στο χωριό Ράφτη, στην Ηραία Γορτυνίας. Σημειωτέον ότι η θέση είναι κενή από πέρυσι, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει γιατρός στο χωριό. Όπως ανακοινώνει ο διαχειριστής της σελίδας rafti.gr, ο ίδιος είναι διατεθειμένος να προσφέρει χρήματα και να ενοικιάσει το δωμάτιο στον ξενώνα του χωριού ώστε ο/η γατρός που θα έρθει, να μείνει δωρεάν.

Τα χωριά όχι μόνο στην Αρκαδία αλλά σε πολλές περιοχές της χώρας δεν έχουν γιατρούς, επειδή το κόστος ζωής είναι απλησίαστο και έτσι οι θέσεις των γιατρών μένουν κενές.

Ακολουθεί η ανάρτηση:

Ο διαχειριστής της σελίδα προσφέρει στην Αδερφότητα το διπλάσιο σχεδόν ποσό (200 Ευρώ) από το ενοίκιο που ήδη αυτή εισπράττει για ένα δωμάτιο του Ξενώνα ανά έτος το οποίο σύμφωνα με δήλωση μέλους του ΔΣ της ανέρχεται σε 116,67 Ευρώ ανά έτος (700 Ευρώ συνολικά για 6 δωμάτια) προκειμένου να παραχωρήσει δωρεάν εν συνεχεία το δωμάτιο στον γιατρό που θα θελήσει να έρθει.  Αυτό πρέπει να γίνει άμεσα προκειμένου να αναρτηθούν οι φωτογραφίες καθαρού δωματίου πριν εκπνεύσει η διορία της τελευταίας προκήρυξης που λήγει στις 18 Σεπτεμβρίου 2018 και να πειστούν οι υποψήφιοι γιατροί να έρθουν και να μην χρειάζεται οι συνταξιούχοι του χωριού να πληρώνουν ταξί (40 Ευρώ) για να μεταβούν στη Δημητσάνα ακόμα και για μια απλή συνταγογραφία φαρμάκων.

Για τον ιατρό συμφωνήσαμε με τη Διοίκηση της Αδερφότητας και το Διαχειριστή των δωματίων και θα είναι διαθέσιμο ένα από τα δωμάτια του Ξενώνα με δικό του μπάνιο, κρεββάτια, ντουλάπες, τηλεόραση και οι χώροι αναψυχής μπιλιάρδου. πινγκ-πονγκ, ποδοσφαίρου.

Η παρούσα σελίδα δεν είναι διαφημιστική και δεν ανήκει σε καμία ΜΚΟ, σύλλογο ή σωματείο αλλά διαχειριστής της είναι φυσικό πρόσωπο με καταγωγή από το Ράφτη.  Δεν έχουμε επιδοτηθεί ή χρηματοδοτηθεί από κανένα φορέα και αν είχαμε επιδοτηθεί, τότε θα είχαμε την υποχρεώση (ιδίως από την Ευρωπαϊκή Ένωση) να αναρτήσουμε σχετική πινακίδα ειδάλλως οι ποινικές και αστικές κυρώσεις θα ήταν πολύ σοβαρές.

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.