Προς παραμονή ο Γκοντό

Προς παραμονή ο Γκοντό

Μάιος 03, 2017 - 10:03
2 σχόλια

Ο Σεντρίκ Γκοντό ήρθε στην Τρίπολη το περασμένο καλοκαίρι από την Φιορεντίνα με την μορφή δανεισμού και με πολύ καλές συστάσεις ωστόσο τα αρκετά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε στην χρονιά τον ταλαιπώρησαν ιδιαίτερα.

Όπως φαίνεται ο 20χρονός Ιβοριανός επιθετικός είναι από τους ποδοσφαιριστές που θα συνεχίσουν να φορούν και την νέα χρονιά την κιτρινομπλέ φανέλα με τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης να εμπιστεύονται αυτόν και το ταλέντο του.

Στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν ο Σεντρίκ Γκοντό και με την επιστροφή του στην δράση πήρε παιχνίδια δίνοντας μάλιστα σημαντικές βοήθειες έχοντας πολύ καλή παρουσία ενώ πέτυχε και ένα γκολ έχοντας και μία σιστ στο ενεργητικό του στα τελευταία εφτά ματς του πρωταθλήματος.

Έτσι λοιπόν όλα δείχνουν πως ο Σεντρίκ Γκοντό θα λάβει μέρος στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της αρκαδικής ομάδας με την πρόθεση του Αστέρα Τρίπολης να είναι η παραμονή του και στο νέο ρόστερ.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.