Προς «ναυάγιο» με Ντιάρτε

Προς «ναυάγιο» με Ντιάρτε

Ιούνιος 18, 2018 - 17:10
0 σχόλια

Και ενώ ο Λούκας Μαρτίν Ντιάρτε φαίνονταν να βρίσκεται μια ανάσα από την μεταγραφή του στον Αστέρα Τρίπολης η υπόθεση μοιάζει να έχει κολλήσει και δύσκολα θα υπάρχει κάποια θετική έκβαση.

Μεταξύ των δύο πλευρών υπήρχαν προχωρημένες επαφές με τον 24χρονό Αργεντινό αριστερό μπακ-χαφ να βρίσκεται πολύ κοντά στον Αστέρα Τρίπολης ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν καθώς προέκυψε διαφωνία από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Το θέμα του Λούκας Μαρτίν Ντιάρτε δεν έχει κλείσει οριστικά όμως οι εξελίξεις φανερώνουν ''ναυάγιο'' με την αρκαδική ομάδα να στρέφει αλλού την προσοχή της για τον εκλεκτό της αριστερής πτέρυγας της άμυνας που θα καλύψει το κενό του Κώστα Γιαννούλη.

Εκτός από τον Λούκας Μαρτίν Ντιάρτε στην μεταγραφική λίστα του Αστέρα Τρίπολης υπάρχουν και τα ονόματα των Νάχουελ Αλεχάντρο Ζάρατε από την Τίγρε, του Νικoλάς Πανταλεόνε από την Τουκουμάν ενώ έχει προταθεί και ο Ζαντέρ που αγωνίζεται στην Κύπρο με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Μένει λοιπόν να δούμε ποιος θα είναι ο εκλεκτός για τα αριστερά της κιτρινομπλέ άμυνας και αν κάποια από τα υπόλοιπα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας η κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.