Προς έγκριση στην ΕΥΔΕΠ Πελοποννήσου ο φάκελος για το έργο των απορριμμάτων

Προς έγκριση στην ΕΥΔΕΠ Πελοποννήσου ο φάκελος για το έργο των απορριμμάτων

Ιανουάριος 10, 2020 - 09:31
1 σχόλια

Στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης (ΕΥΔ) του Επιχειρησιακού Προγράμματος Πελοποννήσου 2014 -2020 μεταβιβάζεται προς έγκριση την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, ο φάκελος του έργου που αφορά την κεντρική διαχείριση των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο εν λόγω φάκελος παραδόθηκε την Πέμπτη 9 του μήνα στον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, από τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Μιχάλη Αποστολάκη

“Αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την επίλυση του μεγάλου προβλήματος της περιοχής μας” σχολίασε ο περιφερειάρχης, εκφράζοντας ικανοποίηση για το γεγονός ότι προχωρούν με σταθερό ρυθμό οι διαδικασίες για τη διαχείριση των σκουπιδιών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Τραγωδία ! Αυτός που πολέμησε αυτό το μεγάλο έργο επί χρόνια , θα έχει την τύχη να υλοποιηθεί στις ημέρες του....... Πέτρο κρίμα ! Όχι τίποτε άλλο . . . Με αυτό σημαία σε κατηγόρησαν αισχρά στις εκλογές . Θα έπρεπε να ντρέπονται στη Νέα Δημοκρατία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.