Prorata: Με 11 μονάδες διαφορά προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ

Prorata: Με 11 μονάδες διαφορά προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ

Ιούνιος 23, 2019 - 19:17
4 σχόλια

Στη δημοσκόπηση που έγινε για το Newpost από την Prorata, φαίνεται πως η Νέα Δημοκρατία διατηρεί το προβάδισμα της, σημειώνοντας διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ ύψους 11 ποσοστιαίων μονάδων, δύο μόλις εβδομάδες πριν από τις εκλογές.

Η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 35%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 24%. Μια διαφορά που φαίνεται να δίνει αυτοδυναμία στο κόμμα της Πειραιώς, σε μια εξακομματική Βουλή.

Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται το ΚΙΝΑΛ με 6,5%, ακολουθεί το ΚΚΕ με 4,5%, η Χρυσή Αυγή με 3,5%, ενώ φαίνεται να κλείνει θέση στο Κοινοβούλιο και το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη, Μέρα25 με 3%. Εκτός Βουλής φαίνεται να μένουν η «Ελληνική Λύση» του Βελόπουλου, αλλά και η «Ένωση Κεντρώων».


4 Σχόλια

Καλά άμα βγει με αυτοδυναμία ο Κούλης έχουμε να κλάψουμε. Κανείς δεν σταματά τον οδοστρωτήρα της δεξιάς. Τουλάχιστον, αν επαληθευτεί η ιστορία, θα κυβερνήσει το πολύ 2 χρόνια πριν πάει σε εκλογές. Οπότε κάτι είναι και αυτό.

Σε 2 χρόνια προλαβαίνει να αδειάσει τους ΟΤΑ από αχρείαστους άχρηστους και το δημόσιο από πλεονάζοντες τεμπέληδες.

Και τότε θα πληρώνεις στο διπλάσιο τις υπηρεσίες που σου προσφέρουν σήμερα οι ΟΤΑ και το δημόσιο , και θα λές και ευχαριστώ ραγιά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.