Προπονητής στις ακαδημίες του Ολυμπιακού ο Σιόλας από το Λεβίδι

Προπονητής στις ακαδημίες του Ολυμπιακού ο Σιόλας από το Λεβίδι

Οκτώβριος 29, 2018 - 18:03
0 σχόλια

Ο Παναγιώτης Σιόλας, ένα παιδί του Αρκαδικου ποδοσφαίρου με καταγωγή από το Λεβίδι εδώ και λίγο καιρό αποτελεί μέλος του προπονητικού team της "οικογένειας" των ακαδημιών του Ολυμπιακού.

Πιο συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Σιόλας είναι κάτοχος προπονητικού διπλώματος UEFA B με τον Ολυμπιακό να τον επιλέγει και να τον εμπιστεύεται σε ευαίσθητες ηλικίες των τμημάτων υποδομών του.

Αναλυτικότερα ο Παναγιώτης Σιόλας είναι προπονητής τριών ηλικιακών γκρουπ του Ολυμπιακού σε τμήματα των Κ8 (7 και 8 ετών), των Κ10 (9 και 10 ετών), και Κ12 (11 και 12 ετών) στις ερυθρόλευκες προπονητικές εγκαταστάσεις της Βάρης.

Έτσι λοιπόν ένας νέος Αρκάς προπονητής που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με την φανέλα του Ορχομενού και έχει διατέλεσει μέλος του προπονητικού του επιτελείου καθοδηγεί νέα παιδιά μέσω του Ολυμπιακού να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο ποδόσφαιρο.  

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.