Προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης :6-2 κέρδισαν οι «μπλε» τους «πράσινους»

Προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης :6-2 κέρδισαν οι «μπλε» τους «πράσινους»

Νοέμβριος 12, 2011 - 17:41

Το «οικογενειακό διπλό» ήταν το κεντρικό σημείο αναφοράς της σημερινής προπόνησης του Αστέρα, αφού ο προπονητής της ομάδας Σάκης Τσιώλης ανακάτεψε τους ποδοσφαιριστές και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους, θέλοντας να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

 

Οι «μπλε» στους οποίους έπαιζαν κυρίως ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας κέρδισαν με 6-2 τους «πράσινους», στους οποίους αγωνίστηκαν κυρίως ποδοσφαιριστές προερχόμενοι από την ομάδα νέων.

 

Στο πρώτο ημίχρονο, με δύο όμορφες ενέργειες των Μπρέσκα, Ροτζέριο οι «μπλε» προηγήθηκαν 2-0, ενώ ο Φρανκού είχε σουτ στο δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ουσέρο με κεφαλιά μετά από καλοχτυπημένο κόρνερ του Ράγιος ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0, ενώ ακολούθησαν δύο ακόμα γκολ για τους «μπλε» με κοντινά πλασέ των Ράγιος, Αρσενίεβιτς.

 

Ο Μπακασέτας με προσωπική ενέργεια και όμορφο τελείωμα με δυνατό σουτ μείωσε σε 5-1 για τους «πράσινους», ενώ ο Ματούσιακ «απάντησε» λίγα λεπτά αργότερα με όμορφο πλασέ (6-1). Το τελικό αποτέλεσμα του «οικογενειακού διπλού» διαμόρφωσε ο Λούβρης με πλασέ (6-2). Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπακασέτας αστόχησε σε πέναλτι, ενώ στη φάση που σκόραρε είχε νωρίτερα σουτ στο δοκάρι.

 

Μπλε: Χακόμπο (Μπαντής, Κοντοπίδης), Λαδάκης (Χούλι), Φορμίκα (Λυμπέρης), Μπαρτολίνι (Κωστούλας), Πουλίντο (Παπαδημητρίου), Αλβάρες (Ουσέρο), Πιπίνης (Έγκον), Ροτζέριο (Τσαμπούρης), Ναβάρο (Αρσενίεβιτς), Μπρέσκα (Ράγιος), Φρανκού (Ματούσιακ).

Πράσινοι: Στεφανάκος (Λαδάς), Ελ. Στασινόπουλος, Πετρούσης (Προύντζος), Παπαδημητρίου (Ταμάμης), Λυμπέρης (Λούβρης), Σκόνδρας, Αναστασόπουλος, Τσουμάγκας (Βαλκάνος), Σαραντόπουλος, Γκαιδατζής (Μπακασέτας), Ντινιωτάκης (Γιώτσας).

 

 

 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/HR3k58fi_aw