Προπόνηση με Στεφανίδη στο 4ο Sefa Basketball Camp (pics,vid)

Προπόνηση με Στεφανίδη στο 4ο Sefa Basketball Camp (pics,vid)

Ιούνιος 10, 2017 - 20:32
0 σχόλια

Με  διπλή προπόνηση (πρωί – απόγευμα ) και τον Χριστόφορο Στεφανίδη να δίνει το παρών ως επίσημος καλεσμένος συνεχίστηκε η δεύτερη μέρα του Sefa Basketball Camp το Σάββατο 10 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης.

Ο πρώην άσος του Αρκαδικού και νυν παίχτης του Λαυρίου με πολυετή παρουσία στην Basket League Χριστόφορος Στεφανίδης επέστρεψε και πάλι σε γνώριμα λημέρια στην Τρίπολη για λογαριασμό του 4ου Sefa Basketball Camp  με τα παιδιά να έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν με έναν από τους καλύτερους Έλληνες πλέι μέικερ.

Τα τρία ηλικιακά γκρουπ είχαν την δυνατότητα να ακούσουν χρήσιμες συμβουλές για το μπάσκετ αλλά και να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Χριστόφορου Στεφανίδη με τα παιδιά να ενθουσιάζονται από τις ιδιαίτερες ασκήσεις του έμπειρου γκαρντ και να αποκτούν πολύτιμες συμβουλές που σίγουρα θα τους βοηθήσουν στο μέλλον.

Η απογευματινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις χειρισμού της μπάλας και πάσας με τον μετρ του είδους Χριστόφορο Στεφανίδη να εξηγεί αρκετά μυστικά στους νεαρούς αθλητές επικεντρώνοντας το πρόγραμμα στο κομμάτι της δημιουργίας και του κοντρόλ αλλά και της αντίληψης της ντρίπλας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χριστόφορς Στεφανίδης έγινε δεκτός από χειροκροτήματα από τα παιδιά ενώ όπως είναι λογικό η παρουσία του στο παρκέ του ΔΑΚ Τρίπολης έφερε στο μυαλό των πιο μεγάλων στιγμές από τον Αρκαδικό της Basket League.

Το 4ο  Sefa Basketball Camp θα συνεχιστεί την Κυριακή 11 Ιουνίου με διπλή προπόνηση για τα παιδιά (πρωί-απόγευμαα)  και ασφαλώς με περισσότερη διδασκαλία, παιχνίδι αλλά και εκπλήξεις από τους διοργανωτές.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr 2η μέρα στο 4ο Sefa Basketball Camp


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.