Προπόνηση με «Λάζο» για τις ακαδημίες του Πήγασου (vid)

Προπόνηση με «Λάζο» για τις ακαδημίες του Πήγασου (vid)

Ιανουάριος 08, 2017 - 20:03
0 σχόλια

Ο «Λάζος» του ελληνικού μπάσκετ, Λάζαρος Παπαδόπουλος, μετά τη χθεσινή του παρουσία στην κοπή της πίτας του Πήγασου, βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Κλειστό του Αστρους όπου έκανε προπόνηση στους ενθουσιώδεις μικρούς των ακαδημιών της ομάδα της Θυρέας. Στην προπόνηση μάλιστα συμμετείχαν και παιδιά του Αργειακού Εσπερου. Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να ακούσουν σημαντικά πράγματα για το άθλημα από έναν παλαίμαχο παίκτη με μεγάλες εμπειρίες και διακρίσεις τόσο στην εθνική ομάδα, όσο και συλλόγους που πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη όπως  Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Ρεαλ Μαδρίτης κ.ά.

Στη συνέχεια ο Λάζαρος Παπαδόπουλος έφαγε σε εστιατόριο στο Παράλιο Αστρος με ανθρώπους του Πήγασου. Εκεί τον βρήκαμε και μιλήσαμε μαζί του. Δείτε τι μας είπε για την περιοχή του Αστρους, για τη δουλειά που κάνει με νέα παιδιά, αλλά και για τον Πήγασο.

Από: astrosnews

Video: 

Astrosnews.gr Λάζαρος Παπαδόπουλος


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.