Προπόνηση με «λάμψη» Καστρίτη στο 4ο Sefa Basketball Camp (pics,vid)

Προπόνηση με «λάμψη» Καστρίτη στο 4ο Sefa Basketball Camp (pics,vid)

Ιούνιος 11, 2017 - 20:06
0 σχόλια

Η τρίτη μέρα του 4ου Sefa Basketball Camp συνεχίστηκε με απογευματινή προπόνηση με τον Γιάννη Καστρίτη να είναι ο επίσημος καλεσμένος και να επιστρέφει έτσι και πάλι στο γήπεδο όπου έγραψε ιστορία με τον Αρκαδικό.

Ο coach Καστρίτης έγινε αποδεκτός με ενθουσιασμό και χειροκροτήματα από τα παιδιά τα οποία είχαν την δυνατότητα να ακούσουν αλλά και να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του μαθαίνοντας χρήσιμα πράγματα που θα τα βοηθήσουν στο μέλλον.

Το βάρος της προπόνησης έπεσε στην δεξιοτεχνία με αλλά και σε αμυντικές συνεργασίες με τους Άκη Καλλινικίδη, Βασίλη Καββαδά και Χριστόφορο Στεφανίδη να λαμβάνουν μέρος στα προγράμματα μαζί με τα παιδιά και ουσιαστικά να κλέβουν την παράσταση χαρίζοντας στους μικρούς φίλους του μπάσκετ την ευκαιρία να δουν όμορφες φάσεις αλλά και να αγωνιστούν μαζί με κορυφαίους παίχτες του Ελληνικού μπάσκετ.

Εντυπωσιακά καρφώματα, πολύ παιχνίδι, και χαμόγελα πλημμύρισαν το παρκέ του ΔΑΚ Τρίπολης με τα παιδιά να απολαμβάνουν το Κυριακάτικο απόγευμα τους συνδυάζοντας την ψυχαγωγία με την γνώση.

Το 4ο SEFA Basketball Camp ολοκληρώνεται το απόγευμα της Δευτέρας 12 Ιουνίου με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει παιχνίδια, διαγωνισμούς, πλούσια δώρα και πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά του camp.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Προπόνηση με Καστρίτη στο Sefa Basketball Camp


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.