Προπόνηση με επιστροφές στον Αστέρα

Προπόνηση με επιστροφές στον Αστέρα

Νοέμβριος 14, 2017 - 21:00
0 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης προετοιμάζεται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τον εκτός έδρας αγώνα που ακολουθεί με τον Πλατανιά στην Κρήτη για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League την Κυριακή (19/11, 17:15).

Έτσι λοιπόν η αρκαδική ομάδα ανεβάζει στροφές με την προπόνηση της Τρίτης 14 Νοεμβρίου να πραγματοποιείται με μεγάλη ένταση και σε υψηλούς ρυθμούς με τους ποδοσφαιριστές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Επίσης ο Σάββας Παντελίδης είδε με ικανοποίηση την επιστροφή των Ισνάλντο και Κυριακόπουλου σε προπονητικούς ρυθμούς βγάζοντας το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης γεγονός που τους θέτει στην διάθεση του προπονητή τους για τον Πλατανιά.

Τέλος και ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων Τριαντάφυλλος Πασαλίδης επέστρεψ στην Τρίπολη και ενσωματώθηκε στηξν προπόνηση του Αστέρα ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και με τον Λέβι Μαντίντα όπου και αυτός είχε υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Γκαμπόν.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.