Προώθηση του Menalon Trail στις αγορές μέσω επιλεγμένων τουριστικών γραφείων

Προώθηση του Menalon Trail στις αγορές μέσω επιλεγμένων τουριστικών γραφείων

Νοέμβριος 21, 2019 - 16:16
0 σχόλια

Η απόφασή μας να ξεκινήσουμε ένα νέο κύκλο προώθησης του Menalon Trail στις αγορές μέσω επιλεγμένων τουριστικών γραφείων, μας έφερε να συμμετέχουμε στην εκδήλωση Greek Panorma 14-16/11 στο Ζάπειο και στις Επιχειρηματικές Συναντήσεις της (B2B) στο Radisson Blu Park Hotel, Athens.

Η Μαίναλον Κοιν.Σ.Επ ήταν εκεί με έντυπο και digital υλικό, με τις μαγικές φωτογραφίες της Αρκαδικής φύσης και φυσικά με μία λίστα συνεργατών που στηρίζουν την όλη προσπάθεια, εσάς ! Θέληση μας να το κρατήσουμε σε state of the art συνεργασίες για ένα ποιοτικό αποτέλεσμα, όπως αξίζει και πάντα άξιζε στην Αρκαδία, την Πελοπόννησο και την χώρα μας εν γένει.

Τα αποτελέσματα είναι θετικά, το ενδιαφέρον για τον hiking τουρισμό στην χώρα είναι μεγάλο και σίγουρα ο δικός μας στόχος από τις συναντήσεις μας... επετεύχθη ! Θα υπάρξει σίγουρα και συνέχεια και καλό θα ήταν να το αγκαλιάσουν όλοι όπως μπορούν.

The Menalon Trail


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.