Προοδευτικός Σύλλογος Νεστάνης: Θα διεκδικούμε τα αυτονόητα για να λυθούν τα προβλήματα

Προοδευτικός Σύλλογος Νεστάνης: Θα διεκδικούμε τα αυτονόητα για να λυθούν τα προβλήματα

Σεπτέμβριος 22, 2019 - 20:33
1 σχόλια

Η Νεστάνη έχει αρκετά προβλήματα !!!!!!!!!!!!!!! . Με κάθε ευκαιρία στο παρελθόν ο Προοδευτικός Σύλλογος τα έχει αναδείξει στις τοπικές αρχές , και έχει υποδείξει και τρόπους που θα προσφέρουν λύσεις, αλλά και ουσιαστικό αποτέλεσμα με δικές του ενέργειες και πρωτοβουλίες γιατί η τοπική αυτοδιοίκηση πάντα αδιαφορούσε !!! 

Μέσα από τη θεσμική μας ιδιότητα και προσβλέποντας μια καλύτερη αντιμετώπιση από την νέα Δημοτική αρχή θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε τα αυτονόητα , θα βρίσκουμε και θα υποδεικνύουμε λύσεις στα ζητήματα που προκύπτουν σχεδόν σε καθημερινή βάση , ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή και η νέα Δημοτική διοίκηση αλλά και η νέα Περιφερειακή Διοίκηση θα τα προσεγγίσουν και δεν θα εξακολουθήσουν να δηλώνουν απόντες από την τοπική μας κοινότητα . . Απαραίτητη όμως για κάθε μας ενέργεια και πρωτοβουλία είναι η συμπαράσταση και συμπόρευση στο πλάι μας όλων των μονίμων κατοίκων της Νεστάνης τους οποίους θέλουμε δίπλα μας σε κάθε μας βήμα και ενέργεια .

Στο πλαίσιο αυτό ο Σύλλογος μας πάντα παρών και ως ο μοναδικός φορέας που έχει αποδείξει και στο παλαιό παρελθόν αλλά και στο πρόσφατο την τεράστια προσφορά και τα μεγάλα έργα του , θα επιδιώξει συναντήσεις αντιπροσωπευτικής ομάδα του και με τον νέο Δήμαρχο αλλά και με τον νέο Περιφερειάρχη η αντιπεριφερειάρχη προκειμένου να εκθέσει όλα τα τρέχοντα και ουσιαστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική μας κοινότητα και θα απαιτήσει δυναμικά λύσεις .

Στην πρωτοβουλία μας αυτή θα ζητήσουμε να έχουμε την απόλυτη στήριξη , συμμετοχή , και συμπαράσταση στα αιτήματα μας , και του τοπικού Συμβουλίου της κοινότητας , στο οποίον αφού πρώτα του ευχηθούμε καλή δύναμη και καλά αποτελέσματα στο έργο που μόλις ανέλαβε , να υπενθυμίσουμε ότι ο Σύλλογος μας ήταν και θα είναι πάντα παρών και στη διάθεση του για την όποια βοήθεια και συμπαράσταση στην μεγάλη του προσπάθεια για το καλό της τοπικής μας κοινότητας .

Προοδευτικός Σύλλογος Νεστάνης

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Φίλε Σταύρο έχεις μπερδέψει λίγο τον ρόλο σου.Υπευθυνος για την προώθηση και επίλυση των ζητημάτων που αφορούν την Νεστάνη είναι η κοινότητα.Μπορεις οπότε θέλεις να συζητήσουμε ότι ιδέα έχεις .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.