Προμήθεια πολυμορφικού μηχανήματος στον Δήμο Τρίπολης (pics,vid)

Προμήθεια πολυμορφικού μηχανήματος στον Δήμο Τρίπολης (pics,vid)

Ιούλιος 19, 2019 - 11:51
17 σχόλια

Ένα ολοκαίνουργο, πολυμορφικό, βαρύ τύπου αυτοκίνητο – μηχάνημα, έτοιμο να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του, απέκτησε ο δήμος της Τρίπολης.

Η αγορά ξεπέρασε τις 300.000 ευρώ και σήμερα, έγινε η διαδικασία της παράδοσης-παραλαβής.

Το παρών στην παραλαβή έδωσε ο δήμαρχος Δημήτρης Παυλής, όπως επίσης και οι  αντιδήμαρχοι κ. Παπαδημητρίου και κ. Γεωργανόπουλος. Από τη νέα Δημοτική Αρχή παραβρέθησαν ο κ. Λαγός και ο κ. Κανελλόπουλος.

Το συγκεκριμένο μηχάνημα, είναι ικανό να επουλώνει γούβες με πίσσα που το ίδιο παράγει και κατασκευάζει, μπορεί να καθαρίζει δρόμους (ακόμα και στενούς) από χιόνι, είναι ικανό να κλαδεύει δένδρα, αλλά και να λειτουργεί ως αλυσοπρίονο.

Είναι οικονομικό, έχει σταθερότητα και τα πάντα ελέγχονται και κατευθύνονται από την εσωτερική του καμπίνα και με ηλεκτρονικό τρόπο.

Φυσικά, μπορεί να παρέχει και άλλες υπηρεσίες, αρκεί να δεχθεί στις υποδομές του, τα κατάλληλα εξαρτήματα.

Ο δήμος της Τρίπολης, το αποκτά πρώτος σ’ όλη τη χώρα (σύμφωνα με δήλωση των υπευθύνων), ενώ πολλές δημοτικές αρχές, έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες, για την απόκτηση αυτού του σύγχρονου και χρήσιμου μηχανήματος.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 
Video: 

Δήμος Τρίπολης: Προμήθεια πολυμορφικού μηχανήματος


17 Σχόλια

Έχει κάποιος ψάξει τι γίνεται με αυτό το μηχάνημα? Παράγει έργο η' σαπίζει στις αποθήκες....μήπως θα μπορούσαμε να έχουμε μια ενημέρωση?,τι γίνονται τα λεφτά των δημοτών και αν πιάνουν τόπο?

Παυλής-Σωτηράκης = περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις. Βέβαια κανείς δεν κατάλαβε την αναγκαιότητα ανάρτησης δελτίου τύπου του Ιουίου του 2019, όταν ήδη η παράταξη του Παυλή είχε φάει το σκαμπίλι στις εκλογές, αντί να γραφτεί από την αρχή ένα νέο κείμενο, που να αφορά το πού βρίσκεται μέχρι τώρα το εν λόγω μηχάνημα και αν πρόκειται να διατεθεί για το σκοπό για τον οποίο αγοράστηκε. Ε; Τροφή για σκέψη..

Προσπαθεί να μάθει να το οδηγεί ο Κανελλόπουλος με τον Λαγό κάπου εκεί στην Πιάνα.

Ο ΠΑΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΞΗΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΕΤΟΥΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΡΕΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ 14.58?

Οι σημερινοί πουθενάδες όλο φρου φρου φωτος και δελτία τύπου ειναι. Τρια χρονάκια έμειναν θα πάνε και αυτοί στα σπίτια τους.

Στις παραπάνω φωτογραφίες πολύ προβληματισμένος φαίνεται ο Κανελλόπουλος. Θα το φάει η σκουριά και η σκόνη το πολυμηχάνημα στην αποθήκη. Κρίμα!!!!!!!!

Ρε γελοίοι ότι έχουν κάνει τα μηχανήματα του δήμου στους τελευταίους 8 μήνες δεν είχαν κάνει τα τελευταία οχτώ χρόνια. Κάθε μέρα βγαίνουν φωτογραφίες με δουλειές ‘στα χωριά μας. Ποιος Σωτηράκης και Παυλής αυτοί 5 χρόνια δεν έκλεισαν μια λακκούβα Γαιυτο και φάγανε το παγωτό της ζωής τους

ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ 8 ΜΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΤΗΡΑΚΗ

Μπορουν οι ανθρωποι του portal να κανουν ενα ρεπορταζ... και να δουμε απο περιεργεια τΙ γινεται με τα διαφορα συνχρονα μηνανηματα-εργαλεια μου καθονται <<ανενεργα ενδεχομένως>> στις αποθηκες!Ποσα ας πουμε χιλιομετρα εχει γραψει το συγκεκριμενο? Ηρεμα ρωταω!!!

Τι περιμένεις ρε φίλε απο τρακτέρ σε πολυμηχάνημα να μην ειναι προβληματισμένος ο άνθρωπος.

Εσεις που αναφέρεστε με χαρακτηρισμους....εχετε δει καπου το συγκεκριμενο μηχανημα να ριχνει πίσσα ή να χορτοκοβει!! Με τα λεφτα τα δικα σας και τα δικα μας αποκτηθηκε ομως, και τη ποιο τιμιο αυτη η επενδυση να αποφερει οφελη για ολη την κοινωνια της πολης μας!!! Επισης η καραμελα <εσεις> και οι <αλλοι> καποια στιγμη πρεπει να τελειωσει,γιατι στο ιδιο καζανι βραζουμε δυστυχως ή ευτυχως καλε μου συμπολιτη.....!

Ρε nobody πολύξερε ξέρεις αν υπάρχει χειριστής για το μηχάνημα; Αν το δεις σύντομα που θα προσληφθεί χειριστής να δουλεύει τι θα πεις;

@17:39 Ο Παυλής, ο Σωτηράκης κι όλος ο υπόλοιπος συρφετός ήταν υποχρεωμένοι να δουλεύουν ζωντόβολο, γιατί ήταν στη διοίκηση του δήμου μέχρι τις 31 Αυγούστου του 2019, άσχετα αν έχασαν τις εκλογές τον Ιούλιο. Αυτοί ήταν εξαφανισμένοι για 5 χρόνια κι από όταν έχασαν τις εκλογές εξαφανίστηκαν εντελώς. Κι επειδή τον Παυλή τον έφαγε η πολλή "δουλειά" γι' αυτό ασφαλτόστρωσε τους 80 δρόμους της Τρίπολης που έταζε προεκλογικά, ε; Από την πολλή "δουλειά" τον έστειλε ο κόσμος σπίτι του μάλλον..

Nobody 22.57 Δωρεά του ΣΥΡΙΖΑ στον άχρηστο τον Παυλη ήταν το μηχάνημα πανάσχετε. Δεν κόστισε τίποτα στο δήμο

00:10 Έλα ρε συ! Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις. Πού τα βρίσκεις όλα ρε θηρίο; Εσύ χάνεσαι. Τέτοιο τάλαντο της ενόρασης να πάει χαμένο; Μην το καθυστερείς. Να κάνεις αίτηση σε κανα τσίρκο. Ξέρεις πόσα ψάχνουν σαλτιμπάγκους;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.