Προμήθεια γευμάτων για τη σίτιση στον Ξενώνα Φιλοξενίας του Δήμου Τρίπολης

Προμήθεια γευμάτων για τη σίτιση στον Ξενώνα Φιλοξενίας του Δήμου Τρίπολης

Απρίλιος 21, 2015 - 16:41
0 σχόλια

Με την παρούσα μελέτη προβλέπονται οι παρακάτω δαπάνες προμηθειών που αφορούν στην παροχή πρωινού, μεσημεριανού και βραδινού γεύματος σε είκοσι (20) κακοποιημένες γυναίκες με τα τέκνα τους (μέγιστος αριθμός φιλοξενούμενων) που θα φιλοξενούνται στον Ξενώνα Φιλοξενίας του Δήμου Τρίπολης.

Ο δήμαρχος προκηρύσσει διαγωνισμό για την προμήθεια γευμάτων για τη σίτιση στον Ξενώνα Φιλοξενίας του Δήμου Τρίπολης
 

Χρόνος και τόπος διαγωνισμού
1. Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων (στον 1 οόροφο) του κτηρίου του Δημαρχείου Τρίπολης στη διεύθυνση Λαγοπάτη 45 & Αταλάντης, Τ.Κ. 22100, Τρίπολη, στις 4 του μηνός Μαΐου του έτους 2015,
ημέρα Δευτέρα, με ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών την 10:00 π.μ. και ώρα λήξης την 10:30 π.μ.

2. Οι προσφορές κατατίθενται αυτοπροσώπως ή μέσω εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου τους την ημερομηνία και ώρα του Διαγωνισμού. Οι προσφορές μπορεί να αποσταλούν και ταχυδρομικά ή και με οποιοδήποτε άλλο τρόπο στο πρωτόκολλο του Δήμου Τρίπολης, μέχρι την προηγουμένη του διαγωνισμού εργάσιμη ημέρα.

3. Προσφορές που περιέρχονται στο Δήμο με οποιοδήποτε τρόπο πριν από τη διενέργεια του διαγωνισμού δεν αποσφραγίζονται, αλλά παραλαμβάνονται με πρωτόκολλο, με την προϋπόθεση ότι αυτές θα περιέρχονται στην υπηρεσία μέχρι την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα του Διαγωνισμού και παραδίδονται στην Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμών πριν τη λήξη της προθεσμίας που καθορίζεται από τη  διακήρυξη, προκειμένου να αποσφραγισθούν μαζί με τις άλλες που κατατέθηκαν με την προαναφερόμενη διαδικασία.

4. Προσφορές που κατατίθενται εκπρόθεσμα δεν γίνονται δεκτές και επιστρέφονται χωρίς να αποσφραγιστούν.

Δείτε ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.