Προληπτικός έλεγχος και ενημέρωση για την Οστεοπόρωση στο Λεωνίδιο

Προληπτικός έλεγχος και ενημέρωση για την Οστεοπόρωση στο Λεωνίδιο

Ιανουάριος 31, 2019 - 08:25
0 σχόλια

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα σε συνεργασία με τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας και τον Μορφωτικό Σύλλογο Λεωνιδίου διοργανώνουν εκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση την Παρασκευή 8 και Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 με γενικό Θέμα: "Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης".

Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπισή της.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα σοβαρό θέμα υγείας όπως η οστεοπόρωση και περιλαμβάνει το παρακάτω επιμέρους πρόγραμμα:

Οι μετρήσεις θα γίνουν στο Κέντρο Υγείας Λεωνιδίου την Παρασκευή 8/2/2019, ώρες 18:00 έως 20:00 και το Σάββατο 9/2/2019, ώρες 09:00 έως 13:00.

Το Σάββατο και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Φάμπρικας Πολιτισμού, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση όπως και διάγνωση των αποτελεσμάτων.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.